Promo

bogata ponuda

Kamo na ručak ili večeru? U Terbotzu traje 17. Tjedan restorana

Kamo na ručak ili večeru? U Terbotzu traje 17. Tjedan restorana
Lea Perhoč

Jelovnik prezentira naizgled klasična jela, no zalogaji su sezonski dopunjeni raznim inovativnim okusima koji neće razočarati ni najzahtjevnije nepce

Tjedan restorana je ponovno u restoranima diljem lijepe naše! Sada već svima dobro poznata manifestacija, koja poziva restorane i chefove na kreacije, u ponudi je od 5. do 14. listopada 2018. Prilika je to za gastronomsku raznovrsnost i uživanje u rapsodiji okusa. Definitivno jedan od boljih načina za početak jeseni! 

I ove godine restoran Terbotz sudjeluje u manifestaciji sa slijedećim meniem:

PREDJELO

1. Krem juha od muškatne buče s čipsom od špeka, tostirane bučine koštice
2. Teleća jetra u umaku od crnog vina i ljubičastog luka s kremastom palentom
3. Lisnata salata, hladna pita od kremastih sireva, namaz od leće, hruska od domaćeg kruha

GLAVNO JELO
1. Svinjski lungić punjen kestenom, paniran u bučinim sjemenkama, pire od krumpira, mrkve i đumbira, pečena cikla
2. Pureći file punjen keljem i hajdinom kašom, umak od vrhnja i šumskih gljiva, domaći šareni rezanci s povrćem
3. Vanjkušeki punjeni mladim sirom i blitvom, popečki od žitarica i hrskava pastrva na podlozi od jesenskih salata, bučino ulje

DESERT
1. Kruška u ogrtaču karameliziranih listića lješnjaka, krema od vanilije
2. Čokoladni kolač s preljevom šumskog voća
3. Prhka pita od šljive

Posjetite restoran Terbotz i nećete pogriješiti jer na jednom mjestu imate priliku vidjeti spoj odlične lokacije, ugođaja, kvalitetnih jela i vina te ljubaznog osoblja. Rezervirajte svoje mjesto na 040/857-444 i guštajte na 17. Tjednu restorana na adresi Železna Gora 113, 40312 Štrigova.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!