Promo

MRŠAVLJENJE

SKINNYKILE Prijavite se na program TTS Sport centra i saznajte kako brzo i zdravo možete istopiti višak kilograma

SKINNYKILE Prijavite se na program TTS Sport centra i saznajte kako brzo i zdravo možete istopiti višak kilograma
TTS

Program je namijenjen svima onima koji se bore s velikim viškom kilograma, a imaju strah od kretanja u teretanu, srame se ili jednostavno ne znaju kako krenuti putem kvalitetnijeg načina života...

Svjedoci smo poplave različitih programa za skidanje kila koje provode osobe s tečajevima, kozmetički saloni pa čak i osobe bez ikakve edukacije.

- U masi svakakvih 'programa' za skidanje kila vrlo je važno započeti program uz diplomirane kineziologe s iskustvom jer u suprotnom rezultati mogu biti kontraproduktivni pa čak i vrlo štetni. Ne traje bez razloga Kineziološki fakultet čitavih 5 godina, a tečajevi 5 dana. Vidite razliku? - stoji u najavi.

Upravo zbog toga osmišljen je program SkinnyKile.

- Program je namijenjen svima onima koji se bore s velikim viškom kilograma, a imaju strah od kretanja u teretanu, srame se ili jednostavno ne znaju kako krenuti putem kvalitetnijeg načina života - stoji u najavi.

Prijaviti se možete do 21. rujna, a početak programa je 1. listopada.

Program SkinnyKile vode dvije magistrice kineziologije, stručnjakinje s višegodišnjim iskustvom u individualnim treninzima, treninzima za gubitak kilograma, Dinka Putar Kapustić, mag.cin. i Tea Martinčević mag.cin.

- SkinnyKile grupni je program koji se provodi tri puta tjedno u dvorani odvojenoj od ostalih vježbača, koja polaznicima pruža privatnost, a trenerice svaki trening prilagođavaju vježbačima kako bi gubitak kilograma bio najbrži, a učinci dugotrajni.
Osim vježbanja, svi polaznici SkinnyKile grupe dobivat će i smjernice o prehrani i promjeni dnevnih navika kako bi zajedno uz vježbanje postigli željene rezultate - stoji u najavi.

Organizatori naglašavaju da u sklopu ovog projekta ne promoviraju nikakve dodatke prehrani koji 'kao' potiču mršavljenje, niti se bave prodajom skupih preparata, već uz stručno vodstvo pokazuju vježbačima da mršavljenje može biti kvalitetnije i jednostavnije te cjenovno pristupačno.

- Ako vas ništa od ovoga nije dovoljno motiviralo da nam se priključite.. Pogledajte fotografiju rezultata naše polaznice prošlog ciklusa SkinnyKile - poručuju organizatori.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video