Promo

FITNESS&WORKOUT CENTAR 'TANJA' Počela je nova sezona vježbanja

FITNESS&WORKOUT CENTAR 'TANJA' Počela je nova sezona vježbanja
Fitness&Workout centar Tanja

U ponedjeljak 03.09. započela je još jedna sezona vježbanja u centru Fitness&Workout centru 'Tanja',  mjestu gdje mnoge Varaždinke već godinama dolaze na vježbanje.

Ovaj centar smješten u sportskoj dvorani  na stadionu Varteksa i ima veliku, prozračnu sportsku  dvoranu i fitness sprave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izuzetna opremljenost rekvizitima i  veliko besplatno parkiralište prednosti su koje su važne mnogim polaznicama, ali u centru pažnje su ipak grupni  programi i treninzi po kojima je centar najviše privlači pažnju.

Vlasnica centra je Tatjana Ostović-Šlehta, profesorica kineziologije koja već  25 godina radi kao trenererica i voditeljica programa, uvodi novitete i brine da su svi treninzi kvalitetno odrađeni jer samo  zadovoljne klijentice će se vratiti ponovo , a ujedno je njihovo zadovoljstvo najbolja reklama.

POWER PILATES

21.09. u petak (19.00-20.00) starta nova grupa Power pilatesa.

- Pokazalo se da postoji ogroman interes za ovakvu vrstu vježbanja zbog velikog broja ljudi koji imaju problema s kralježnicom i zglobovima za koje su mnogi treninzi preagresivni i kontraproduktivni – ističe Tanja.

Pogodan je i za žene koje su nedavno rodile, kao početak povratka u normalan ritam života i podloga za povratak i uključivanje u druge programe.

Može se uzimati kao jedan sat ili u kombinaciji s ostalim programima

POUND FITNESS EXPRESS

Jedan od trenutačno najvećih hitova vježbanja u svijetu, isto je našao mjesto u ovom centru.

- Iznenađuju zaista brzi rezultati u formiranju nogu i guze, kao i gubitak masnih naslaga i celulita, ali mjereći energetsku potrošnju ispostavilo se da je to sat s najviše izgorjelih kalorija u usporedbi s ostalim treninzima, što nam je bilo i malo (ali slatko) iznenađenje – objašnjava Tanja.

Sat je vrlo inspirativan zbog žestoke glazbe i udaranja bubnjarskim palicama, ali su ga obogatili aerobnim djelom i vježbama s bučicama.

- Osobno mislim da striktno određeni treninzi po nekom receptu i špranci nisu dobra stvar i uvijek u dogovoru s voditeljima napravimo nekakve preinake, za koje garantiramo da su dobre ha, ha – ističe voditeljica studija Tanja.

VOĐENI FITNESS NA SPRAVAMA

Radi se u kružnom treningu na spravama, obogaćen dodatnim vježbama pogodnim za žensku populaciju.

Osim ovih programa nude se još i:

TRBUH&GUZA&NOGE LIGHT/HARD - popularni , standardni i odlično posjećeni programi.

MAX FIT - funkcionalni trening koji će vas dovesti u maksimalnu formu.

- U Fitness&Workout centru 'Tanja' sve možete, a jedino što morate jest - morate vježbati! – poručuje Tanja Ostović Šlehta, i poziva sve zainteresirene za grupe, da im se jave.

 Info:

Tanja Ostović-Šlehta, prof. TZK
[email protected]
0912359153
Facebook - Aerobic centar 'Tanja'

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video