Promo

VU VARAŽDINU NA PLACU

DAN VARAŽDINSKOG PLACA Ove subote natjecanje u pripremanju kotlovine uz svirku Kraljeva ulice i Kavalira

DAN VARAŽDINSKOG PLACA Ove subote natjecanje u pripremanju kotlovine uz svirku Kraljeva ulice i Kavalira
Gradska tržnica Varaždin

Dan varaždinskog placa događaj je koji se ne propušta i prigoda je za druženje za cijelu obitelj...

Varaždinska Gradska tržnica, za subotu 15. rujna najavljuje najveću godišnju veselicu, slavi se Dan varaždinskoga placa!

Kao i svake godine, proslava Dana placa objedinit će dobru hranu i dobro društvo, a središnji će događaj biti tradicionalno natjecanje ekipa u pripremi kotlovine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Bit će ovo dobra prigoda za sve vješte s kuhačama da pokažu svoje umijeće, jer varaždinska tržnica pripremila je vrijedne nagrade za tri prvoplasirane ekipe, a birat će se i najsimpatičnija te najopremljenija ekipa - stoji u najavi.

O najboljima će odlučivati komisija kojoj će na čelu biti Rene Bakalović, najpoznatiji hrvatski stručnjak za gastronomiju.

Svi zainteresirani kuhari sve o prijavama mogu pronaći na web stranicama varaždinskoga placa.

- Nakon ocjenjivanja kotlovina će biti nuđena posjetiteljima po simboličnoj cijeni od 10 kuna, a sav prihod bit će doniran u humanitarne svrhe. Dobra atmosfera na Danu placa je zajamčena jer će uz zavodljive mirise kotlovine i dobru kapljicu, posjetitelje tijekom natjecanja zabavljati najpoznatiji hrvatski ulični svirači Kraljevi ulice, bednjanski glazbeni sastav Kavaliri te folkloraši Centra za tradicijsku kulturu - stoji u najavi.

Mislilo se i na najmlađe koji će moći besplatno oslikavati lica. Događaj podržavaju mesnica Vugrinec i Pan.

Vrijedi stoga prošetati tržnicom u subotu, isprobati kotlovinu i uživati u tradicionalno dobroj atmosferi kakva se može doživjeti samo 'vu Varaždinu na placu'.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!