Promo

VODITELJ OBJEKTA

OGLAS ZA POSAO Medonja d.o.o. traži dva voditelja objekata brze prehrane u centru Lumini

OGLAS ZA POSAO Medonja d.o.o. traži dva voditelja objekata brze prehrane u centru Lumini
Medonja d.o.o.

Tvrtka Medonja d.o.o. sinonim je za kvalitetu u području ugostiteljstva i gastronomije u našim krajevima, dosegli su broj od sedam lokacija, od toga dvije u shopping centru Lumini. Upravo tamo su u potrazi za voditeljima objekata brze prehrane.

Tvrtka Medonja d.o.o. sinonim je za kvalitetu u području ugostiteljstva i gastronomije u našim krajevima, a svojim kontinuiranim rastom i ulaganjem dosegli su broj od sedam lokacija s različitom ponudom, od toga dvije u shopping centru Lumini. Upravo tamo su u potrazi za voditeljima objekata brze prehrane.

Medonja Bowling&Pub 

Ukoliko ste ljubitelji američkog tipa zabave uz bowling i arkadne igre, Medonja Bowling&Pub mjesto je koje ste morali posjetiti. No, jeste li znali da vas osim bowlinga i igara tamo čekaju vrhunske pizze, burgeri i čevapi te jela od piletine?

Medonja Bowling&Pub savršen je za proslavu dječjih rođendana uz kombinaciju hrane i zabave, a redovito se održavaju i proslave rođendana za odrasle, ali i teambuilding aktivnosti. 

Medonja Grill

Osim već uhodanog Medonja Bowling&Puba, ovih je dana otvoren i Medonja Grill u Lumini centru, gdje se svakodnevno nude jela s roštilja, gyros, lignje, pileća krilca, ali i dnevni meniji, te specijaliteti kuće.

Vezana vijest:

Medonja grill MEDONJA GRILL NOVO! Medonja grill otvoren u Luminiju, a mi smo isprobali njihove specijalitete

Medonja d.o.o. ovih je dana raspisao natječaj za radna mjesta voditelja poslovnih jedinica u shopping centru Lumini, uz početnu plaću od 6.000 kuna.
 
Ukoliko imate dvije godine radnog iskustva u kuhinji, snalazite se na računalu, marljivi ste, profesionalni, skloni timskom radu, vedri i komunikativni, možda ste upravo vi osobe koje će se savršeno uklopiti u postojeći tim!

Medonja vam zauzvrat nudi poticajno radno okruženje, stimulativna primanja te mogućnost zaposlenja na neodređeno razdoblje.

Ako ste u ovom tekstu prepoznali sebe i priliku za zaposlenje, Medonja d.o.o. poziva vas da je javite sa svojim molbama na mail [email protected] ili broj telefona 091/621 93 34 (Josip Sokač, voditelj).

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video