Promo

MAGIC NET NA ŠPANCIRFESTU

Sto posto domaći Magic Net čeka vas na Špancirfestu u Uskoj ulici!

Sto posto domaći Magic Net čeka vas na Špancirfestu u Uskoj ulici!
Magic Net

I Magic Net sudjeluje na ovogodišnjem jubilarnom Špancirfestu, a pronaći ih možete u Uskoj ulici...

Pridružite se i Vi Magic Net timu na ovogodišnjem 20 Špancirfestu! Posjetite njihov štand u Uskoj ulici i u veselom društvu doznajte sve što Vas zanima o Vašem domaćem operateru. Za sve posjetitelje koji navrate do njih, omogućili su i besplatnu WIFI Zonu. Postojeće, a i buduće korisnike, očekuje pregršt iznenađenja.

Osim na Špancirfestu, Magic Net i ove godine bit će prisutan na 26. Međunarodnom sajmu gospodarstva 'Zagorski gospodarski zbor' koji će se održati u Krapini od 6. do 8. rujna 2018. , stoga Vas ovim putem pozivaju da im se pridružite.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Još jedna odlična novina je i prijenos uživo iz Uske ulice tako da na kanalima Magic Neta možete pogledati što se zbiva u najkreativnijoj ulici na Špancirfestu - prijenos uživo iz Uske ulice.

Kao 100 posto domaći telekom operater, Magic Net omogućuje 24 satnu tehničku podršku svim svojim korisnicima.

Danas Magic Net nudi najsuvremenije usluge koje se temelje na optičkoj mreži i omogućuju vrlo velike brzine pristupa Internetu.

Fizičke osobe mogu svoje usluge mijenjati i na mjesečnoj bazi, što je odlična pogodnost i stvara povjerenje kod korisnika.

Kao potpuno domaći operater, Magic Net posebnu pažnju posvećuje svakom korisniku. Dostupnost usluga tvrtke Magic Net proteže se preko tri sjeverozapadne županije - Varaždinske, Međimurske te Krapinsko-zagorske. Izvrsna suradnja s lokalnom zajednicom, interes i potreba za naprednim telekom uslugama bili su presudni za proširenje područja dostupnih za pružanje njihovih usluga.

99ba9d7612a44bc8c4d6ec3c0efe8107.jpg?v=2

Ukoliko tražite povoljnog i kvalitetnog telekom operatera na području sjeverozapadne Hrvatske, javite im se putem korisničke podrške i prodaje na broj telefona 042/420-420 ili putem e-maila na [email protected].

Sve novosti i usluge Magic Net-a možete pronaći i na njihovoj web stranici, Facebook stranici ili saznati osobnim dolaskom u poslovnicu na adresi Kratka 2, Varaždin, radnim danom 8 do 16 sati.

HIT paket u optičkoj mreži već od 135,00 kuna s brzinom od 150 Mbps download te 75 Mbps upload. Također, paket sadrži opciju telefonske linije.

A odlična je vijest da stiže G1GA veza za privatne korisnike!a2839247961efa9410003fc3a4ff8571.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video