Promo

AKCIJA

GLAM BEAUTY STUDIO Pedikura već od 80 kuna tijekom Špancirfesta

GLAM BEAUTY STUDIO Pedikura već od 80 kuna tijekom Špancirfesta

Za savršen odmor nakon španciranja i regeneraciju vaših nožica tijekom Špancirfesta GLAM beauty studio nudi estetsku pedikuru po akcijskoj cijeni od 80kn!

Za savršen odmor nakon španciranja i regeneraciju vaših nožica tijekom Špancirfesta GLAM beauty studio nudi estetsku pedikuru po akcijskoj cijeni od 80kn!

Pedikura se izvodi pomoću SPA masažne stolice, koja je osim stolice i puno više toga. Stolica nudi izvrsnu Shiatsu masažu koja će odlično dijelovati na bolna i umorna leđa i donijeti pravo osvježenje u ovim vrućim ljetnim danima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stolica ima ugrađenih šest masažnih 'ruku', što jamči da će svaka masaža biti ugodna i učinkovita te da će svi nakon masaže salon napustiti s osmijehom na licu. Mjesto i jačina pritiska, kao i tehnika može se izabrati te podesiti naslon kako kome odgovara.

Dok se uživa u masaži leđa, noge se odmaraju u 'jacuzziju' za stopala, popraćenim led svijetlima, čija temperatura vode je prilagođena u potpunosti preferencijama korisnika.

Za potpuni užitak u Glam beauty studiju preporučuju još dodatno masažu stopala. Za vrijeme SPA pedikure može se pogledati neki od preko 200 zabavnih programa koje nude na TV-u, iskoristiti free WIFI i prosurfati internet portalima, provjeriti najnovije trendove i prolistati neki od časopisa ili se jednostavno opustiti uz zvukove glazbe.

Pedikura se može upotpuniti lakiranjem ili trajnim lakom za dodatni glam nožnih prstiju, a također za društvo se može povesti i prijateljicu, partnera, gosta na Španciru, za zajedničko uživanje u ovom posebnom iskustvu SPA pedikure. 

Osim pedikure u ponudi Glam Beauty studija je i manikura, ugradnja i produživanje noktiju, trepavica, šminkanje, frizure, čišćenje i njegu lica, depilacije, razni tretmani mršavljenja, poput maderoterapije, vacuslim i body wrapping te masaže od klasične do masaže pindama, raindrop i hot stone. 

Rezervirajte svoj tretman već sad jer termini se brzo pune!  Da bi vam u Glamu mogli pružiti što više prilike za užitak tijekom Špancirfesta subotom rade do 18h. 

Rezervirajte svoj termin preko naše Facebook stranice ili na broj 042 440 698 i dođite u Frana Supila 48.

a803cd862b16eed4aba7c86a2d7907b0.jpg?v=2Pružite užitak svojim nogama  i špancirajte se bez brige!!! 

41f3762c0239ac76a2663252965c227f.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video