Promo

VINSKO DRUŽENJE

ŠPANCIRFEST Puklavec Family Wines ove godine osim na Vinskom gradu i u Pan Party zoni na Starom Gradu

ŠPANCIRFEST Puklavec Family Wines ove godine osim na Vinskom gradu i u Pan Party zoni na Starom Gradu

Puklavec Family Wines i ove će se godine predstaviti na Špancirfestu, u Vinskom gradu, gdje će se moći kušati njihova nagrađivana vina, ali i u Party Pan zoni.

 

Jedan od najposjećenijih 'štandova' na Špancirfestu i ove će godine biti onaj Vinarije Puklavec wines, u Vinskom gradu. Novost je da će biti i službeno vino u Pan Party zoni Stari grad, stoga će svi Varaždinci i posjetitelji Špancirfesta moći uživati u njihovim odličnim vinima, koja se nalaze i u ponudi brojnih kafića i restorana u centru grada.

Foto: Rajko Lukačić Photography

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vina obitelji Puklavec nude razne brendove i sorte grožđa za različita tržišta i distribucijske kanale. Na međunarodnom tržištu dostupni su Puklavec & friends, Seven Numbers i Estate Selection. Na našem domaćem tržištu, u Sloveniji, i u Hrvatskoj, osim Seven Numbers i Estate Selection nude i vina Jeruzalem Ormož. 

Vina Jeruzalem Ormož su svježa, voćna i živahna. Grožđe iz njihovih jedinstvenih vinograda proizvodena prirodan način, a berbu još uvijek obavljaju ručno. Uz pomoć najsuvremenije tehnologije stvaraju vina u kojima su sačuvali ono najbolje

od prirode. Vina Jeruzalem Ormož namijenjena su svima vama koji se volite opustiti i uživati uz čašu dobrog vina u društvu prijatelja ili obitelji.

U Vinskom gradu će u posebnoj ponudi biti njihova vina nagrađena nagradom Decanter – Renski rizlink 2017, Šipon 2016, Sivi pinot 2017, Sauvignon & Sivi pinot 2017, Rumeni muškat 2017, Traminec 2017, Sauvignon 2017.

Osim u Vinskom gradu, vina se mogu i kupiti u prodajnim centrima Magma, Spar, Plodine, KTC,Kitro Varaždin, Stanić trgovina.

A sve koji iz prve ruke žele okušati i isprobati njihova vina, mogu to učiniti i u vinoteci, koja se nalazi na u Ormožu. Radno vrijeme 'Vinske kleti' je od 8 do 16, subotom do 12 sati, a za veće skupine, po dogovoru.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video