Promo

SNIŽENJA U LUMINIJU

Novi krug sniženja u Trgovačkom centru Lumini: Odlične stvari snižene 70 posto!

Novi krug sniženja u Trgovačkom centru Lumini: Odlične stvari snižene 70 posto!
Trgovački centar Lumini

U velikom broju trgovina odjeća se sada može kupiti u pola cijene!

Izvrstan se ulov na ljetnom sniženju u Trgovačkom centru Lumini može pronaći u trgovinama Bershka, H&M, New Yorker, Benetton i Galeb. Tamo su stvari snižene do 70 posto dok je u s. Oliveru, Sinsayu i Jeordie'su sniženje dosegnulo 60 posto.

U velikom broju trgovina odjeća se sada može kupiti u pola cijene. Među tim su trgovinama C&A, Concept store Galla, Europa 92, Tom Tailor, Manilla te Sandra i Toni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pravi je trenutak i za kupnju obuće. Accessori Donna cijene obuće je snizio do 70 posto, a u Kopitarni sezonski popust doseže 60 posto. Atraktivne popuste i akcije, primjerice kupnju dva para obuće po cijeni jednog, nudi Planet obuća.

Novi krug ljetnog sniženja dobra je pozivnica u trgovine sportske opreme gdje sniženja dosežu do 50 posto u Sport Visionu te 40 posto u Tomas sportu. Krug kupnje na odličnim ljetnim sniženjima idealno je zatvoriti u premium sneaker destinaciji Buzz sneaker store gdje sniženje doseže 50 posto.

Na popustu su i modni dodaci, kozmetika te proizvodi za dom.

Djeca po povoljnoj cijeni mogu boraviti u igraonici Twister. Do 15. kolovoza 2018. godine od ponedjeljka do petka između 9 i 16 sati jedan sat boravka u igraonici stoji 10 kuna.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!