Promo

Zakoračite u autoindustriju

Electa d.o.o. nudi mogućnost zaposlenja u autoindustriji

Electa d.o.o. nudi mogućnost zaposlenja u autoindustriji
PR foto

Želiš vidjeti svijet BMW-a, Mercedesa, Audija, Porschea ili VW? U obzir dolaze osobe elektro-struke bez iskustva i osobe bez elektro-struke s iskustvom uz mogućnost prekvalifikacije

Zbog stalnog povećanja obujma poslova, Electa d.o.o. traži više kandidata elektro-struke, vodeće montere i bauleitere za izvođenje elektroinstalacijskih radova jake i slabe struje u Njemačkoj. U obzir dolaze osobe elektro-struke bez iskustva i osobe bez elektro-struke s iskustvom uz mogućnost prekvalifikacije.Neke od mogućnosti koje nude su:
- poticajna zarada, uz mogućnost napredovanja
- osigurani prijevoz i smještaj
- početak rada odmah ili po dogovoru
- mogućnost usavršavanja u struci
- mogućnost zapošljavanja u GmbH
- radni odnos na određeno ili neodređeno vrijeme
- posebni uvjeti po dogovoru

Plaća se kreće u visini od 15000 do 20000 kuna.

Tvrtka Electa d.o.o. osnovana je s namjerom stvaranja modernog poduzeća za projektiranje i izvođenje elektroinstalacija, koje će moći odgovoriti na najsloženije zahtjeve slobodnog tržišta. U kratkom roku brojimo 60 elektromontera različitih profila te kontinuirano zapošljavaju stručne i kvalificirane električare/elektromontere. Rade na području Njemačke, Nizozemske, Švedske i Belgije te se njihovi projekti uglavnom realiziraju u industriji.Životopise slati na mail ili putem pošte:
Electa d.o.o.
Istarsko naselje 3a
40315 Mursko Središće
Kontakt osoba: Nenad Sabo
Kontakt mob: 098/9839707

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.