Promo

MJESTO ZA ODMOR I PROSLAVE U SLOVENIJI

Šarm bajkovitog sela, kućice prekrivene slamnatim krovovima ujedinjuju se u pitoresknoj Panonskoj vasi!

Šarm bajkovitog sela, kućice prekrivene slamnatim krovovima ujedinjuju se u pitoresknoj Panonskoj vasi!
PR fotografija

Kućice prekrivene slamnatim krovovima nude praktičnost prvoklasnog odmora. Dok vam za obiteljska okupljanja i proslave, osobito vjenčanja, to turističko mjesto nudi u najam svadbenu dvoranu u kojoj se može zabaviti do 150 ljudi

Prekmurje kao zeleni otok Slovenije poziva vas na odmor u mirnoj oazi u prirodi u Panonskoj vasi, ondje ćete naći luksuzni smještaj za parove i obitelji.

Kućice prekrivene slamnatim krovovima, izgrađene s dodirom tradicije, moderno su namještene i nude praktičnost prvoklasnog odmora. Za odmor možete rezervirati studiji za dvije osobe, tri osobe, studije za do četiri osobe, apartmane za pet osoba i poznate panonske vile za do 7 osoba.

Dok vam za obiteljska okupljanja i proslave, osobito vjenčanja, to turističko mjesto nudi najam ostakljene svadbene dvorane u kojoj se može zabaviti do 150 ljudi, sve to je idealna bajka za sve koji traže raznolikost prirode. Prostor za proslave odiše s arhitekturom starinskog slovenskog štaglja, a pruža vam se i prekrasan pogled na ribnjake i panonske kuće. Kuhinja s dodirom Prekmurja daje dodatan ambijent i šarm bajkovitog sela.

Ako tražite idealno mjesto u Sloveniji za vikend vjenčanja, Panonska vas je odličan odabir jer može primiti do 100 osoba u svojim apartmanima i panonskim vilama, a istodobno proslavu možete imati u njihovoj svadbenoj dvorani!

Pogledajte mogućnosti na www.panonskavas.si i uživajte u ljepotama Prekmurja.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.