Promo

BRUCOŠI

UPISI U TIJEKU Veliki interes za studijske programe Fakulteta organizacije i informatike

UPISI U TIJEKU Veliki interes za studijske programe Fakulteta organizacije i informatike
FOI

Kao i ranijih godina, interes za studijske programe Fakulteta organizacije i informatike je velik, a tome pridonosi atraktivnost studijskih programa koji se izvode na FOI-ju, ali njihova kvaliteta...

U petak, 20. srpnja, započeli su upisi na sveučilišne studijske programe Informacijski i poslovni sustavi (IPS) i Ekonomika poduzetništva (EP) na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, dok će se upisi u studijskim centrima Zaboku, Sisku i Križevcima na stručni studij Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP) održavati tijekom subote, 21. srpnja.

U Varaždin, na FOI stigli su mladi iz cijele Hrvatske kako bi upisali prvu godinu studija i time službeno stekli status brucoša. Svi su oni svojim rezultatima na Državnoj maturi zadovoljili uvjete upisa i kao prvi izbor odabrali Fakultet organizacije i informatike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U akademskoj godini 2018./2019. na sveučilišnom preddiplomskom studiju Informacijski i poslovni sustavi upisna kvota iznosi 285 redovnih studenata, a na preddiplomskom sveučilišnom studiju Ekonomika poduzetništva 120 redovnih studenata.

Kao i ranijih godina, interes za studijske programe Fakulteta organizacije i informatike je velik, a tome pridonosi atraktivnost studijskih programa koji se izvode na FOI-ju, ali njihova kvaliteta.

Posebno raduje podatak da veliki broj studenata dolazi ne samo iz susjednih županija, već iz cijele Hrvatske na što je Fakultet posebno ponosan. Prema još neslužbenim podacima brucoši na FOI dolaze iz više od 100 različitih srednjih škola iz svih županija.

Odluka koji fakultet odabrati nije jednostavna, međutim činjenica je da su mladi ljudi prepoznali atraktivnost studijskih programa koji se izvode na FOI-ju, ali i potrebe tržišta rada što je i te kako važno s aspekta današnje gospodarske situacije.

FOI kroz svoje studijske programe za informatičare i ekonomiste naglašava multidisciplinaran pristup, pa osim informatičkih vještina, studenti stječu znanja iz organizacijskih i ekonomskih predmeta, ali i znanja iz poduzetništva. Upravo ta kombinacija znanja i kompetencija pridonosi njihovoj konkurentnosti i prepoznatljivosti na tržištu rada.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video