Promo

BUDITE SPREMNI OVO LJETO

GLAMUROZNO LJETO Glam Beauty Studio pripremio atraktivne programe za bezbrižno uživanje u ljetu

GLAMUROZNO LJETO Glam Beauty Studio pripremio atraktivne programe za bezbrižno uživanje u ljetu
Glam Beauty Studio

Nedavno otvoreni Glam Beauty Studio pripremio je cijeli niz atraktivnih programa, sve kako bi zablistali ovog ljeta, bilo muškarci ili žene.

Ljeto je. Svi sve gledaju, žene, celulit, nesavršenosti – sve je pod povećalom. No, bez panike! GLAM Beauty Studio male nepravilonosti i nesavršenstva popravlja pomoću neinvazivnih, učinkovitih i kvalitetnih tretmana!

Gubitak kilograma i rješavanje celulitnih naslaga nikad nisu bili jednostavniji uz  VACUSLIM 48 - za brzo i efikasno preoblikovanje tijela. Radi se o profesionalnim tretmanima mršavljenja i eliminaciji celulita. VACUSLIM 48 dokazano brzo djeluje, pokreće proces mršavljenja i poboljšava izgled kože i tijela s vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana. Sadrži aktivatore za razbijanje masnih naslaga i eliminaciju toksina i tekućine iz organizma. Zahvaljujući novoj generaciji grijača nema crvenila ni iritacije kože tijela. Za najbolje rezultate preporučuje se 6 - 12 tretmana, koji su potpuno bezopasni i mogu se primjenjivati sve do postizanja željenih rezultata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ljetno razdoblje nužno uključuje i ubojicu celulita – MADEROTERAPIJU. To je popularna masažna tehnika, koja uključuje oklagije - drvene valjke, pomoću kojih se serijama pokreta radi intenzivni pritisak na fibrozni celulit i otklanjaju se masne naslage, zajedno s toksinima i viškom vode. Kod maderoterapije ciljana područja najčešće su noge, trbuh i nadlaktica, a sve počinje masažom glatkim drvenim valjkom. Potom se koristi valjak za piling, da bi se tretman nastavio posebno rezbarenim valjkom kojim se ulazi u dublje slojeve kože.  'Ubojica celulita' korijene vuče iz Kolumbije, a terapija je iznimno učinkovita pri otklanjanju tzv. narančine kore. Za najučinkovitije rezultate preporuča se do 10 tretmana.

Za one koji nisu zainteresirani za tretmane mršavljenja postoji čitava paleta usluga koja obuhvaća održavanje ljepote, uživanje u masaži, SPA pedikure i manikure te predivne svečane, večernje i ine frizure koje možete pronaći u Supilovoj 48. Za muškarce tu je MAN UP paket, za mame i djevojčice MOMMY&ME, za trudnice HAPPY PREGGER, za svakodnevni glamur tu je GLAMOROUS ME, a za poklon potpunog opuštanja sebi ili nekom bliskom možete izabrati nešto iz paketa SEND ME A MASSAGE ili pak iskoristite priliku FRIENDSHIP PACKAGE ponude te povedite sebi dragu osobu na zajedničku SPA pedikuru!
Dodatne informacije o paketima i uslugama – od depilacije do body shaping tretmana i njege lica, možete potražiti na FB stranici Glam Beauty Studio ili nazovite 042/440 698. Budite svoji, budite glamurozni!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video