Promo

MESAP NEDELIŠĆE 20. godinu za redom održava se Međunarodni sajam poduzetništva

MESAP NEDELIŠĆE 20. godinu za redom održava se Međunarodni sajam poduzetništva

Dvadeseti Međunarodni sajam poduzetništva 'MESAP 2018', održat će se od 15. do 17. lipnja 2018. godine u Nedelišću na vanjskim prostorima i u sajamskoj dvorani.

Ovaj Međunarodni sajam poduzetništva 'MESAP 2018' je značajna sajamska manifestacija u Hrvatskoj i široj regiji za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

MESAP izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa.

Sajam je organiziran pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske te u partnerstvu sa Varaždinskom županijom.

Na sajmu Vas očekuje puno popratnih sadržaja - nastupi KUD-ova domaći i inozemni, konjičke izložbe, stočarska izložba, izložba malih životinja u organizaciji Uzgajivača malih životinja Nedelišće, veliki koncert Žige i bandista povodom 20. obljetnice u nedjelju, oldtimer susreti, nastupi mažoretkinja u pratnji limene glazbe, ugostiteljske ponude s živom muzikom kroz sva tri dana sajma, predavanja HAMAG BICRO-a i ostalih za nove i stare generacije poduzetnika, te predstavljanje poduzetnika/izlagača početnika.

Iskoristite priliku i pravovremeno rezervirajte izložbeni prostor za promociju Vaših proizvoda i usluga na 20. Međunarodnom sajmu poduzetništva 'MESAP 2018'.

Za sve dodatne informacije stoje na raspolaganju putem e-mail adrese i na broj telefona 040 822-850.

Ispuni prijavu do 5. lipnja kada završava rok prijave za Međunarodni sajam poduzetništva 'MESAP 2018'.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.