MESAP NEDELIŠĆE 20. godinu za redom održava se Međunarodni sajam poduzetništva

Dvadeseti Međunarodni sajam poduzetništva ‘MESAP 2018’, održat će se od 15. do 17. lipnja 2018. godine u Nedelišću na vanjskim prostorima i u sajamskoj dvorani.

Ovaj Međunarodni sajam poduzetništva ‘MESAP 2018’ je značajna sajamska manifestacija u Hrvatskoj i široj regiji za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga.

MESAP izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa.

Sajam je organiziran pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske te u partnerstvu sa Varaždinskom županijom.

Na sajmu Vas očekuje puno popratnih sadržaja – nastupi KUD-ova domaći i inozemni, konjičke izložbe, stočarska izložba, izložba malih životinja u organizaciji Uzgajivača malih životinja Nedelišće, veliki koncert Žige i bandista povodom 20. obljetnice u nedjelju, oldtimer susreti, nastupi mažoretkinja u pratnji limene glazbe, ugostiteljske ponude s živom muzikom kroz sva tri dana sajma, predavanja HAMAG BICRO-a i ostalih za nove i stare generacije poduzetnika, te predstavljanje poduzetnika/izlagača početnika.

Iskoristite priliku i pravovremeno rezervirajte izložbeni prostor za promociju Vaših proizvoda i usluga na 20. Međunarodnom sajmu poduzetništva ‘MESAP 2018’.

Za sve dodatne informacije stoje na raspolaganju putem e-mail adrese i na broj telefona 040 822-850.

Ispuni prijavu do 5. lipnja kada završava rok prijave za Međunarodni sajam poduzetništva ‘MESAP 2018’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije