STUDIO OBSCURA nudi pehare, medalje, plakete, nagrade i priznanja!

Što predstavljaju pehari u izlogu Pentagona u Čakovcu?

Dana 1. travnja 2018. Studio Obscura otvorio je vrata svog novog poslovnog prostora na svima već dobro poznatoj adresi Tome Masaryka 22, ‘Zgrada Pentagon’ u Čakovcu.

U svome novome prostoru poboljšali su i unaprijedili svoje dosadašnje usluge tako su svojim mušterijama ponudili još više.

Uz svoj bogati asortiman pečata, natpisnih ploča, vizitki, laserskog izrezivanja i graviranja te foto i video usluga, tu su još kao noviteti poput raznih vrsta medalja, pehara, drvenih i staklenih plaketa, raznih figura i kipića za sve vrste sportskih i kulturnih događaja.

Medalje, pehari i plakete vezani su uz naš novi studio i dosadašnju djelatnost kao prst i nokat..;)… – rekao nam je vlasnik Studia Obscure, Krešimir Marđetko i sa smiješkom nas proveo kroz njihov novi asortiman i prezetirajući nam novitet raznih nagrada i priznanja izrađenih po narudžbi od plexiglasa i drveta.

U predivnom studiju koji ima pogled na sami centar grada vidjeli smo male, srednje i velike pehare, veliku ponudu medalja, a posebno su nas privukle staklene plakete raznih veličina i oblika.

Uz zahvalnice i statue svoje mjesto u Obscuri našao se i bogati vatrogasni, lovački te ribički asortiman nagrada i trofeja.

Za više fotografija posjetite njihovu web stranicu www.medalje-pehari.hr.

Naravno tu je i njihova aktivna stranica na društvenim mrežama Facebook Medalje Pehari Plakete Hrvatska gdje možete vidjeti sve novosti vezane za najnovije pehare, medalje, plakete, nagrade od plexija ili drveta i dr.

Za sve ostale informacije upitajte na email info@medalje-pehari.hr i telefonom 040/ 311 900 ili pak se sami uvjerite u ljubazne djelatnike i veliki asortiman svakim radnim danom od 8-16h te subotom od 9-12h.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije