Promo

PLAVA NOĆ 'Rokometna' fešta u Ormožu uz klapu Kampanel

PLAVA NOĆ 'Rokometna' fešta u Ormožu uz klapu Kampanel

Rukometni klub Jeruzalem Ormož idućeg petka i subote, 25. i 26. svibnja, održava svoju tradiocionalnu feštu za kraj godine, poznatiju kao Plava noć.

Klub već godinama igra u prvoj slovenskoj ligi na varaždinsko-međimurski pogon - danas su tamo Tomislav Balent i kružni napadač Danijel Mesarić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od ove godine pridružio im se Frano Vujović, mlada zvijezda, koji je u nekim utakmicama potvrdio veliki potencijal, a njegov otac Boris Vujović je trener golmana.

Službeni program proslave počinje utakmicom Jeruzalem Ormož - Trimo Trebnje u petak od 18:30 sati u dvorani Hard Ek, a nastavlja se koncertom klape Kampanel, jedne od najpopularnijh klapa današnjice. Koncert počinje u 21 sat, a održava se u legendarnoj Mestnoj grabi.

Program se nastavlja u subotu, 26. svibnja od 12 sati, kada se održava turnir u rukometu na pijesku, također u Mestnoj grabi, a u večernjim satima organizirano će se pratiti finale Lige prvaka putem velikog platna.

Ulaznica za utakmicu i koncert košta 5 eura, dok ulaznica za sam koncert košta 7 eura i može se kupiti u na OMV-u u Ormožu te u Caffeu Malinca.

Dok ste već u blizini, ne propustite priliku za degustaciju odličnih vina iz vinarije Puklavec Family Wines, koja se nalazi u neposrednoj blizini održavanja Plave noći.

Bolja pozivinica svakome tko voli sport i dobru zabavu nije potrebna. Ormož je blizu, a zabava zagarantirana.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci