Uključite se i povežite! Postanite dio Living roomsa!

U Varaždinu, u Dravskoj ulici na broju 5, na nekoliko stotina kvadrata, stvara se vaš novi dnevni boravak, ugostiteljski prostor (wine&cheese / rum&gin bar) uređen kao dnevne sobe.

Htjeli bismo sa svima do kojih možemo doći, podijeliti čin stvaranja domaće i pozitivne atmosfere, uređenja prostora, tako od vas otkupimo namještaj (dvosjed, fotelja, stolić, stolica, komoda…) svjetiljke, predmete i detalje iz vaše dnevne sobe, koji vam više ne trebaju, a vrijedni su novaca i uspomena (odgovaraju nam i lijepi neispravni predmeti te pokućstvo jer će neke od njih koristiti samo kao detalj, ne za uporabu, a puno toga se da posložiti makar je neispravno).

Odabrane i otkupljene stvari, u dogovoru s vama, platiti ćemo u voucherima/bonovima ugostiteljskih usluga u Medinoj Škrinji (200-tinjak domaćih i stranih piva, veliki izbor craft piva, 50-ak whiskeya iz cijelog svijeta…) ili u novootvorenom Living roomsu (najveći izbor vina i sireva u gradu, premium rumovi i ginovi…).

Atmosferu dnevnog boravka stvorit će zajedno pomoću vaših stvari!

Stilski problem nemamo, jer odlučili smo se za hipstersko uređenje, što znači da su svi stilovi su uključeni.

Bitna je kvaliteta, priča i interpretacija. Prostor je dodatno podijeljen bojom, na veličine dnevnih soba. Raznim bojama, stilovima i detaljima, zajedno stvorimo mjesto za svakog od nas. Interpretacijom i ugođaj, neviđen, poseban.

Javite im se s fotografijama predmeta Davoru Pahiću putem Facebook stranice Art of Maximalism, mailom na davorpahic@yahoo.com ili broj telefona 097/652 99 88 te Facebook stranice Medine Škrinje ili na email info@medinaskrinja.com.

Treba nam još prednjih dijelova ladica (bilo kakvih oblika i dizajna) za detaljiziranje ovog zida.

Zanimljive knjige (pogotovo s lijepim koricama) uvijek su dobrodošle!

Stolne i podne lampe različitih oblika i dizajna, kutijice, drveni okviri, razne figurice i slično…

Mornarska soba spremna je za morske detalje, a nedostaje im fotelja, dvosjed, komada, lampa…

Rekli su hipsterski stil… Što znači da im sve odgovara!

Slika i umjetnosti nikad dosta!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije