Promo

ROĐENDAN Comet slavi 25 godina uz popuste, u N. Marofu i vrijedne nagradne igre

ROĐENDAN Comet slavi 25 godina uz popuste, u N. Marofu i vrijedne nagradne igre

Comet iz Novog Marofa, kojeg poznajemo kao jednog od vodećih distributera ručnih i električnih alata i pribora namijenjenih industriji i obrtništvu, ove godine obilježava 25 godina poslovanja. 

Comet je krenuo doslovce od jednog 'šarafa', u maloj sobici, s jednim fax uređajem i telefonom, a danas je svojom ponudom dostupan industriji, obrtništvu, trgovcima i krajnjim kupcima  na području cijele Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz novi logistički centar u Varaždinu, Comet u maloprodajnim centrima u Bjelovaru, Koprivnici, Ludbregu i Novom Marofu kupcima nudi bijelu tehniku, male kućanske aparate, informatičku opremu, vrtne alate, građevinske materijale.

U sklopu Cometa djeluju i dvije tvrtke kćeri – Pro-eco d.o.o., koja na području Hrvatske nudi najkompletniji asortiman profesionalnih preparata za biljnu proizvodnju >> www.proeco.hr 

te Vinarija Kopjar koja djeluje nekoliko godina, a već je prepoznata na vinskoj sceni te osvaja regionalna i svjetska priznanja za svoja vina >> http://bit.ly/2ILEhHb

Comet danas zapošljava 120 djelatnika.

Povodom svojih 25 godina rada, Comet kroz cijeli svibanj u svojim prodajnim centrima obilježava svoje Dane!

Tako ćete u njihovoj ponudi u svibnju pronaći 25 artikala s 25% popusta – od bijele tehnike, malih kućanskih aparata do strojeva, a tu su i posebne vikend akcije.

Ovog vikenda tako u svim prodajnim centrima Cometa iskoristite 25% popusta na ručne alate i strojeve KING, pneumatske alate RODCRAFT, ručne alate PROJAHN i silikone TKK.

>>> Svibanjsku ponudu pronađite u katalogu klikom ovdje 

No to nije sve - Comet povodom velikog jubileja poziva na prezentacije alata i strojeva koje će se održati 28. i 29. svibnja u Cometu u Novom Marofu.

Tako uz brojne novitete i prezentacije profesionalnih strojeva i alata, Comet u suradnji sa svojim partnerima UNIOR, HITACHI, HUSQVARNA, HONDA, BOSCH, ELEKTRODA i drugima, priprema natjecanja, a za najvještije i najspretnije osigurava su vrijedne nagrade od kojih izdvajamo:

- Unior garnitura nasadnih ključeva i pribora 

- Husqvarna motorna pila 236

- Honda aku puhač 

- Hitachi bušilica odvijača uz koferu

- Bosch aku odvijač

- Radna odjeća i obuća

>> Detalje o natjecanjima i nagradama saznajte ovdje (http://www.comet.hr/novosti/dani-cometa-u-svibnju/)  ili pratite vijesti na Facebook stranici Cometa!

Ukoliko pak trebate neki od alata ili strojeva navedenih brendova u ponedjeljak i utorak možete ih kupiti po povoljnijoj cijeni i to 15%!

Proslavite Cometovih 25 godina u Novom Marofu – pokažite svoje vještine i osvojite vrlo vrijedne nagrade!

COMET – već 25 godina, vaš prijatelj u poslu.

 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!