Promo

FOTO Comet slavi 25 godina uz atraktivne prezentacije i bogate nagrade

FOTO Comet slavi 25 godina uz atraktivne prezentacije i bogate nagrade

Comet iz Novog Marofa, kojeg poznajemo kao jednog od vodećih distributera ručnih i električnih alata i pribora namijenjenih industriji i obrtništvu, ove godine obilježava 25 godina poslovanja, a u ponedjeljak i utorak održavaju se u Novom Marofu prezentacije alata, uz bogate nagrade za one najvješnije i najspretnije.

Bilo je vrlo uzbudljivo u Novom Marofu, a brojni kupci Cometa okušali su se u igrama spretnosti s puhačem lišća te baterijskom pilom. Predstavili su se brojni dobavljači Cometa, kojih ne nedostaje, a brojka se iz godine u godinu povećava.

Povodom svojih 25 godina rada, Comet kroz cijeli svibanj u svojim prodajnim centrima obilježava svoje Dane! Akcija traje još samo nekoliko dana, do kraja svibnja, kada  njihovoj ponudi možete pronaći 25 artikala s 25% popusta.

Uz novi logistički centar u Varaždinu, Comet u maloprodajnim centrima u Bjelovaru, Koprivnici, Ludbregu i Novom Marofu kupcima nudi bijelu tehniku, male kućanske aparate, informatičku opremu, vrtne alate, građevinske materijale.

U sklopu Cometa djeluju i dvije tvrtke kćeri – Pro-eco d.o.o., koja na području Hrvatske nudi najkompletniji asortiman profesionalnih preparata za biljnu proizvodnju >> www.proeco.hr 

te Vinarija Kopjar koja djeluje nekoliko godina, a već je prepoznata na vinskoj sceni te osvaja regionalna i svjetska priznanja za svoja vina >> http://bit.ly/2ILEhHb

Comet danas zapošljava 120 djelatnika.

>>> Svibanjsku ponudu pronađite u katalogu klikom ovdje 

Tako uz brojne novitete i prezentacije profesionalnih strojeva i alata, Comet u suradnji sa svojim partnerima UNIOR, HITACHI, HUSQVARNA, HONDA, BOSCH, ELEKTRODA i drugima, priprema natjecanja, a za najvještije i najspretnije osigurava su vrijedne nagrade od kojih izdvajamo:

- Unior garnitura nasadnih ključeva i pribora 

- Husqvarna motorna pila 236

- Honda aku puhač 

- Hitachi bušilica odvijača uz koferu

- Bosch aku odvijač

- Radna odjeća i obuća

>> Detalje o natjecanjima i nagradama saznajte ovdje (http://www.comet.hr/novosti/dani-cometa-u-svibnju/)  ili pratite vijesti na Facebook stranici Cometa!

Ukoliko pak trebate neki od alata ili strojeva navedenih brendova u ponedjeljak i utorak možete ih kupiti po povoljnijoj cijeni i to 15%!

Prezentacija alata i test vještina traje još i sutra u Novom Marofu. Proslavite Cometovih 25 godina  – COMET – već 25 godina, vaš prijatelj u poslu.

 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!