Promo

RIA HOME Namještaj vrhunske kvalitete, odličnog dizajna uz povoljne cijene!

RIA HOME Namještaj vrhunske kvalitete, odličnog dizajna uz povoljne cijene!

RIA HOME salon namještaja u Varaždinu, Gospodarska bb, TC Storeland, već drugu godinu oduševljava svoje kupce ponudom namještaja koji odiše šarmom, kvalitetom, dizajnom, a i odličnom cijenom.

Tvrtka RIA export import d.o.o. iz Kućan Marofa, poznata je već unatrag 24 godine kao fasadni centar te mjesto gdje možete naći najpovoljnije i najkvalitetnije fasadne sustave u regiji. Unatrag dvije godine vlasnici su odlučili napraviti iskorak u poslovanju i otvoriti poseban i nadasve inspirirajući salon namještaja, koji je ovih dana preseljen u nešto veći i još ljepši prostor u TC Storeland u Varaždinu, Gospodarska bb.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za sve koji žele svoj dom opremiti prije svega kvalitetnim, čvrstim, a dizajnom i bojama posebnim namještajem, RIA HOME je najbolji odabir. Ljubazno osoblje i interijer s dušom oduševit će sve potencijalne kupce.

U moderno uređenom salonu namještaja, osim namještaja prekrasnog dizajna, umjerenih cijena i vrhunske kvalitete, možete naći i mnoštvo sitnica i dekoracija za vaš dom, ured, poklon i sl., sve brižno posloženo, po bojama, stilovima i interijerima, zaista je mjesto gdje ćete poželjeti češće dolaziti.

Radno vrijeme salona namještaja RIA HOME je od 10 do 20 sati od utorka do subote, a ponedjeljkom od 14 do 20 sati. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci