Promo

Baseball bar za 15. rođendan kompletno preuređen, od subote kreće Pub Quiz liga

Baseball bar za 15. rođendan kompletno preuređen, od subote kreće Pub Quiz liga

Popularni Baseball bar nakon renovacije u travnju je ponovno širom otvorio svoja vrata te za svoje goste pripremio i neka iznenađenja – jedno od njih je i Pub quiz liga sa bogatim nagradama koja kreće već ove subote.

Otkako je Baseball bar u Filićevoj ulici otvoren, privukao je brojne stanare susjednih zgrada u Joureku (čitaj: Đureku) te postao omiljena destinacija ne samo za kavu, već i bogatu ponudu piva te ostalih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim susjeda, brojni drugi Varaždinci počeli su rado navraćati u Baseball, koji se pokazao i dokazao kao mjesto koje je 'in' za popiti kavu, pogledati utakmicu, osvježiti se raznim pićima, točenim pivom ili sokom.

Baseball bar krasi odlična terasa, popularna i radi dječjeg igrališta koje se nalazi u neposrednoj blizini pa je iznimno praktična za roditelje s djecom. Novost u ponudi je mogućnost organizacije raznih događanja poput dječjih rođendana, raznih sastanaka, privatnih zabava i ostalih sličnih evenata.

U lokalu su za pristup internetu putem optike prisutni tableti koje mogu koristiti svi gosti, organizirano praćenje svjetskog prvenstva u nogometu uz atraktivne hostese i brojne nagrade sponzora Becks, Franck, Coca-Cola, Johnny Walker te vinarije Jeruzalem Ormož.

Osim navedenog, novost je i Pub Quiz liga Baseball bara.

Prvotno zamišljena kao samo sportski kviz, radi velikog interesa prema drugim temamam odlučeno je proširiti spektar pitanja te uz sport, dodati i kategorije film, gastronomija, opća kultura, geografija te druge kategorije općeg, 'beskorisnog' kviz znanja. (pitanja nisu akademskog nivoa tako da za svakog ima nešto poznato)

Pripremljene su i bogate nagrade – nagrada za ekipu na 1. mjestu je 6 dana (i 5 noćenja) u Amsterdamu.  Igra se 12 kola, a prvo kolo igra se ove subote u 19:30. Kviz će se uvijek održavati subotama. Ekipe imaju maksimalno tri člana.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem Facebooka u inbox ili na šank Baseball bara.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci