Promo

ŠKOLA SPORTA Predupisi u tijeku za jesenske grupe - osigurajte mjesto u grupama

ŠKOLA SPORTA Predupisi u tijeku za jesenske grupe - osigurajte mjesto u grupama

U udruzi Sportska abeceda trenutno se formiraju grupe grupe za novu školsku godinu koja pocinje u rujnu. Sportska abeceda sa svojom univerzalnom sportskom školom djeluje već sedam godina u gradu Varaždinu.

Sportska škola namijenjena je djeci 3-8 godina te se treninzi održavaju dva puta tjedno u dvorani Prve osnovne škole. Treninge provode magistri i profesori kineziologije sa višegodisnjim iskustvom u radu sa djecom i to po programu koji je verificiran od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i sports i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Cilj univerzalne sportske skole je da djeca kroz igru, zabavu i druženje nauče osnove gotovo svih sportova, razviju motoričke i funkcionalne sposobnosti te  zavole sport i pripreme se za daljni sportski razvoj u nekom bazičnom sportu i klubu - kazao nam je Željko Herceg, predsjednik Udruge Sportska abeceda.

Organiziraju pozivaju roditelje i sve zainteresirane da se jave što prije, da oisugraju tijekom ovih ljetnih (pred)upisa mjesto u jesenskim grupama. Također, tko se odluči upisati dijete za treninge cijelu 'sezonu' (rujan-lipanj), osiguran je i popust, pa mjesečna naknada može iznositi 150, umjesto 180 kuna. 

U sklopu univerzalne sportske škole i treninga, djeca obilježavaju sve blagdane, druže se sa roditeljima na zajedničkim treninzima, izletima i natjecanjima, a također u posebnim grupama odlaze na treninge na bazene, gdje imaju školu plivanja.

Osim univerzalne sportske skole, udruga je organizator i škole rolanja i klizanja u gradu Varaždinu te su treneri već dobro poznati djeci u gradu. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!