Promo

ŽUJINA GLEDAONA Uživajte u tekmama na velikom ekranu u TTS Sport centru

ŽUJINA GLEDAONA Uživajte u tekmama na velikom ekranu u TTS Sport centru

Još je samo par dana ostalo do prve utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji! Oni najsretniji već su krenuli put Rusije kako bi Vatrene podržali s tribina, no Maraschino Craft Bar i TTS Sport centar pobrinuli su se da i svi mi koji smo ostali u Varaždinu doživimo pravu atmosferu gledanja utakmica!

Žujina gledaona, nakon dvije godine, ponovno se utaborila u Maraschino Craft baru i kao i prošlih godina bit će 'in' mjesto za gledati utakmice, navijati i družiti se s drugim nogometnim fanovima!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svakog dana zaljubljenici nogometa će na velikoj terasi Maraschina imati priliku pratiti pratiti utakmice na velikom LED ekranu veličine osam kvadratnih metara, a u slučaju kiše cijeli se program seli unutar Maraschino Craft Bara gdje se nalazi 8 led televizora.

- Posjetitelji će na svim programima uživati i uz street food atrakciju KRTof Dog, razna gostovanja, Žujine nagradne igre, a već tradicionalno najbolju atmosferu u gradu dodatno će podizati i DJ-evi – najavili su nam iz Maraschino Craft bara.

Ulaz je slobodan za sve, a pozvani su svi! Uživajte u utakmicama iz Rusije sa Svjetskog nogometnog prvenstva uz najbolju zabavu u gradu!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci