Promo

Iskoristite velike akcijske popuste Medikolu i dočekajte Novu godinu zdravi

Iskoristite velike akcijske popuste  Medikolu i dočekajte Novu godinu zdravi

Poliklinika Medikol svojim pacijentima uljepšati će prosinac! U cilju što bolje brige o Vašem zdravlju priredili su velike akcijske popuste na najtraženije preglede i tretmane. Kroz cijeli prosinac možete obaviti oftalmološki, neurološki i urološki pregled po sniženim ili promotivnim cijenama.

Oftalmološki pregled sastoji se od niza pregleda koji izvodi oftalmolog, kojima se ispituju pacijentov vid,i sposobnost fokusiranja na objekte, te mnoga druga ispitivanja očiju i funkcije vida.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi bi ljudi trebali redovito odlaziti na preglede očiju, kao dio primarne zdravstvene zaštite, osobito zato što su mnoge očne bolesti „tihe“ ili asimptomatske. Očnim se pregledom mogu otkriti bolesti koje potencijalno mogu uzrokovatisljepoću, očne manifestacije neke sistemske bolesti, ili znakove tumorskih bolesti, nekih anomalija mozga itd.


SPECIJALISTIČKI PREGLED OFTALMOLOGA
(visus, fundus, BMK) + određivanje vidnog polja
250 kn (redovna cijena 350 kn) 

Neurološki pregled je specijalistički pregled neurologa koji na temelju anamneze, kliničkog pregleda i određenih pretraga postavlja dijagnozu bolesti i propisuje terapiju. Neurološkim pregledom možete otkriti bolesti mozga, nerava, mišića i kičmene moždine.


SPECIJALISTIČKI PREGLED NEUROLOGA
250 kn (redovna cijena 300 kn)

SPECIJALISTIČKI PREGLED NEUROLOGA +EEG s očitanjem
350 kn (redovna cijena 500 kn)

Urološki pregled je specijalistički pregled urologa koji na temelju anamneze, kliničkog pregleda i određenih pretraga postavlja točnu dijagnozu uroloških bolesti i propisuje terapiju.

Najčešće bolesti i stanja radi kojih je potreban urološki pregled su kamenci u mokraćnom sustavu, dobroćudno povećanje prostate, infekcije mokraćnog i muškog spolnog sustava, spolno prenosive bolesti, tumori mokraćnog i muškog spolnog sustava, inkontinencija mokraće, muški sterilitet ili erektilna disfunkcija.

Svi muškarci nakon 45. godine života trebaju jednom godišnje obaviti urološki pregled i ako nemaju simptome (preventivni pregled prostate uz određivanje PSA).


UROLOŠKI PAKET ZA ŽENE
Specijalistički pregled urologa, ultrazvuk urotrakta, kompletan urin
600 kn

UROLOŠKI PAKET ZA MUŠKARCE
Specijalistički pregled urologa, ultrazvuk urotrakta i prostate, kompletan urin, tumorski markeri PSA
800 kn


Na odjelu dermatovenerologije, prepustite se u ruke stručnom timu, i iskoristite akcijski popust od 20 % na tretman kemijskim pilingom, najstarijom metodom koja se koristi za pomlađivanje lica, brisanje bora i drugih nepravilnosti. Kemijskim pilingom uklanjamo stare stanice kože i time potičemo rast novih, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i ljepša. Koriste se više vrsta pilinga: površinski, srednje dubok i dubok, a izbor ovisi i željama pacijenta. Mogu se raditi na licu, vratu i dekolteu.

Poliklinika Medikol
Podružnica Čakovec
Franca Prešerna 13
t: 040 638 500
e: [email protected]
www.medikol.hr

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci