Promo

Energetske uštede: Vrijeme je za akciju

Energetske uštede: Vrijeme je za akciju
Energetske uštede: Vrijeme je za akciju obj04128178

Od kako je početkom 2014. godine Vlada RH donijela Program energetske obnove obiteljskih kuća, a nešto kasnije i Program energetske obnove višestambenih zgrada, dva programa koja su i fizičkim osobama omogućila neposredno korištenje bespovratnih poticaja u iznosima od čak 40 – 80 % vrijednosti izvedenih radova, početak godine je uvijek razdoblje iznimne aktivnosti u ovoj oblasti, najbolje vrijeme za planiranje i apliciranje za dodjelu subvencija.



Tvrtka Alpro Šardi je od samog početka uključena u energetsku obnovu obiteljskih kuća i višestambenih zgrada, tako da je tijekom vremena stekla bogato iskustvo i može vam pružiti cjelovitu podršku u obnovi vašeg doma, od savjetovanja pri projektiranju i pomoći u apliciranju za dodjelu bespovratnih sredstava, do realizacije, odnosno zamjene vanjske stolarije. Osim toga, činjenica da Alpro Šardi velik dio svoje produkcije plasira na zahtjevno EU tržište jamči vam vrhunsku izvedbu, kako u izradi, tako i u montaži po najnovijim EU standardima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita



Na pratećim fotografijama možete vidjeti nekoliko upravo završenih niskoenergetskih višestambenih objekata u Čakovcu (dvije adaptacije i jedna novogradnja, predviđeni energetski razred A, stolarija Alpro Šardi), a u završnoj fazi su slični projekti obnove u Petrinji i drugim dijelovima Hrvatske.

Sustavi prozora i vrata Alpro Šardi izrađeni od profila jednog od globalnih lidera u branši, njemačke tvrtke Kömmerling, zadovoljavaju najstrože zahtjeve niskoenergetske, a u odgovarajućoj izvedbi i pasivne gradnje. Tu bismo posebno istakli sustav Alpro Šardi Kömmerling 76, pri čijem se osmišljavanju u velikoj mjeri vodilo računa upravo o sve dominantnijem tržištu adaptacija i obnove postojećih objekata, kao i sustav kliznih stijena PremiDoor, kod kojeg su spojeni suvremeni trendovi u arhitekturi koji stavljaju naglasak na velike ostakljene površine sa zahtjevima vrhunske energetske učinkovitosti.

Osim iznimne važnosti za energetsku bilancu zgrade, prozori su i jedan od estetski najupečatljivijih dijelova svakog objekta. Prozori i vrata Alpro Šardi vam, pored značajnih ušteda za grijenja i hlađenje, nude i neponovljiv dizajn. Brojne izvedbene varijante, boje, oblici i kombinacije materijala (kao što je trenutni tržišni hit, zaštićeni AluClip spoj aluminija i PVC materijala) omogućit će vam zadovoljavanje svake individualne zamisli.

Za sve informacije obratite nam se telefonom, e-mailom ili navratite u naš proizvodni pogon / izložbeni salon u Selnici. Bit će nam zadovoljstvo surađivati s vama.

www.alpro-sardi.hr

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci