NAGRADNA IGRA Varazdinski.hr slavi 1. rođendan, pridruži se i osvoji TV!

U povodu prvih godinu dana rada, Varazdinski.hr priređuje nagradnu igru i nagrađuje najsretnijeg čitatelja televizorom marke Grundig s petogodišnjim jamstvom u vrijednosti od pet tisuća kuna.

Sve što morate učiniti je biti čitatelj portala Varazdinski.hr te ostaviti tražene podatke, a kojima ulazite u nagradni bubanj. I naravno, lajkajte i FB stranicu Varazdinskog!

>>> KLIK i uključi se i ti u nagradnu igru ‘Prvih godinu dana Varazdinski.hr – osvoji TV’

U izvlačenju nagradne igre sudjeluju svi čitatelji koji imaju prebivalište na području Republike Hrvatske i koji ostave svoje podatke na za to vidljivom i predviđenom mjestu na mediju Varazdinski.hr od 10. svibnja 2016. do 10. lipnja 2016. do 13.30 sati, do kad traje nagradna igra. Izvlačenje će se održati 10. lipnja 2016. u 14.00 sati u poslovnici Bukal elektronike, Zagrebačka 53, Varaždin. Imena svih prijavljenih bit će generirana u Excel tablicu. Pravila nagradne igre možete pročitati klikom ovdje.

>>> KLIK i uključi se i ti u nagradnu igru ‘Prvih godinu dana Varazdinski.hr – osvoji TV’

U Bukal elektronici u Varaždinu, Zagrebačka 53, potražite Grundig smart TV aparate po najpovoljnijim cijenama i sudjelujte u još jednoj nagradnoj igri prilikom kupnje televizora. Više klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije