Promo

FOTO Caffe bar Exit: Novo mjesto u centru Varaždina gdje se pije odlična kava

FOTO Caffe bar Exit: Novo mjesto u centru Varaždina gdje se pije odlična kava

U poslovnom centru Conning, u Pavlinskoj ulici, u petak je, 10. lipnja, službeno otvoren novi kafić imena caffe bar Exit.

Osim uživanja u odličnoj kavi i širokoj ponudi ostalih toplih i hladnih pića, posjetitelji mogu u ugodnom ambijentu odmoriti, popričati s prijateljima ili odraditi poslovan sastanak u neformalnom okruženju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ljubazno i stručno osoblje će se potruditi da se osjećate ugodno i opušteno dok odmarate od dnevnih rutina.

Cijeli unutrašnji prostor kojim dominira šank je klimatiziran, dok svi oni željni svježeg zraka mogu uživati na velikoj otvorenoj terasi.

Velik unutrašnji dio podijeljen na dva dijela pruža odlične mogućnosti za večernji zabavni program, pa su tako u planu nastupi DJ-eva, dok će se sama pozadinska glazba bazirati na rocku i sličnim glazbenim izričajima.

Vlasnicima kafića ovo nije prvi poduhvat u ugostiteljskim vodama, obzirom da već otprije odlično posluje njihov kafić – caffe bar Selfie u Zagrebačkoj ulici na kućnom broju 15.

Ukoliko vam je u Varaždinu nedostajalo novo mjesto u užoj jezgri grada za uživanje u odličnoj kavi i ležernoj atmosferi, svratite do Exita i odmorite od užurbanog načina života bez grižnje savjesti.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci