Supernova Varaždin slavi 7. rođendan uz Luku Nižetića!

Godina je brzo proletjela i evo još jednog rođendana trgovačkog centra SUPERNOVA. Već punih sedam godina je prošlo otkako je Supernova (inter)nacionalno profitabilnim konceptom za dugoročni uspjeh i održivost stigla u Varaždin, a prava rođendanska proslava omiljene obiteljske shopping destinacije održat će se 10. rujna uz bogat popratni program koji nikako ne smijete propustiti!

10. rujna, s početkom u 15:30 sati, kreće zabavni program za sve uzraste. Bit će glazbe i plesa jer stižu folkloraši, tamburaši i plesne skupine. Najmlađe će zabavljati veseli animatori, mađioničar i balonko, a posebno će veselo biti u zabavnom parku, bergodromu i bazenu s vodenim brodićima – pedalinama.

Kako ne biste ostali gladni i žedni, sve posjetitelje očekuju i besplatne poslastice; kokice i sladoled, a kako slavlje ne može proći bez torte, organizatori su pripremili i rođendansku tortu, koja se očekuje u 18 sati.

Izdvajamo i jedan odličan koncert, pa će se tako za odličnu glazbenu ponudu pobrinuti Luka Nižetić i rasplesati sve prisutne veselim hitovima.
Valja se prisjetiti kako je rođendanska zabava izgledala prošle godine, kada su svi mogli uživati u koncertima Jacquesa Houdeka i tamburaškog sastava Delirij, nastupima plesnih skupina, a mnogobrojno društvo uživalo je u besplatnom pivu, dok je program vodio filmski, kazališni i televizijski glumac Zoran Pribičević.

Mališani su bili oduševljeni kokicama i sladoledom, a mogli su se zabaviti i u lunakparku, na facepaintingu, dati izraditi karikaturu, uživati u mađioničarskim trikovima. Održalo se i zabavno natjecanje u ispijanju piva, a najbolji su osvojili nagrade nekih od 25 trgovina koje se nalaze na prostoru one-stop-shopping retail parka Supernova.

– Veselimo se dobrom tulumu povodom sedam godina izvrsnog poslovnog uspjeha i vidimo se na rođendanskoj proslavi – poručili su organizatori i tako najavili još jednu odličnu rođendansku zabavu. Detaljan program i ostale informacije možete pronaći na njihovoj internet stranici ili na facebooku.

Vidimo se 10. rujna u Supernovoj!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije