Promo

Stolni tenis: Susret Hrvatske i Bjelorusije u Varaždinu, nagrade za posjetitelje

Stolni tenis: Susret Hrvatske i Bjelorusije u Varaždinu, nagrade za posjetitelje

U ponedjeljak, 31. listopada, u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin održat će se kvalifikacijski susret stolnoteniskih reprezentacija Hrvatske i Bjelorusije u sklopu 2. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Tako će ljubitelji stolnog tenisa iz ovog dijela Hrvatske po prvi puta uživo gledati stolnotenisku reprezentacija Hrvatske u Varaždinu. Kako na širem području ima mnogo stolnoteniskih klubova, profesionalnih i mladih igrača te rekreativaca ovog jednog od najmasovnijih sportova u svijetu, ali i kod nas bit će to prilika uživo vidjeti igrače koji su visoko rangirani na svjetskoj rang listi. Isto tako bit će to prilika i za mlade i perspektivne igrače da vide uživo stolni tenis na svjetskom nivou.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organizator susreta STK Starr se pobrinuo da bude i nagrada za gledatelje, pa tako partner kluba LifeClass terme Sveti Martin daruju gledatelje.

Za prvih 30 gledatelja daruju gratis ulaznicu za poludnevno kupanje vikendom i praznicima te još pet kompleta 1+1 ulaznica za cjelodnevno kupanje vikendom i praznicima, 1 osoba gratis a druga osoba 50 % popusta na cijenu ulaznice.

U 1. kolu Bjelorusija je pobijedila Izrael 3:0, a za Bjelorusiju su nastupili legendarni Vladimir Samsonov, Pavel Platonov i Aliaksandr Khanin. Naša reprezentacija u 1. je kolu bila slobodna.

Naši najbolji igrači na najnovijoj svjetskoj rang listi također kotiraju vrlo visoko Andrej Gaćina je 23., Tomislav Pucar je 133, a Frane Kojić 162. Naša reprezentacija natječe se u kvalifikacijskoj skupini D. Europsko ekipno prvenstvo igrat će se u Luxemburgu u rujnu 2017.godine.

Hrvatsku stolnotenisku reprezentaciju u Varaždin doveli su članovi STK Starr, koji su se proteklih godina pokazali kao odlični organizatori Prvenstva Hrvatske za seniore i brojnih drugih turnira i prvenstava za mlađe dobne skupine.

Organizatori ovog susreta su uz STK Starr, HSTS i GSD Varaždin. Brojni sponzori potpomogli su održavanje ovog sportskog spektakla koji će uživo biti prenošen putem interneta na stranicama poznate Lalola.tv a Sportska televizija emitirat će snimku susreta.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci