Promo

Gibi Gib – jedinstveni fitness centar otvara svoja vrata u Varaždinu

Gibi Gib – jedinstveni fitness centar otvara svoja vrata u Varaždinu

Od ovog vikenda Varaždin je dobio i novi fitness centar. U Miškininoj ulici 7 (Kitro centar) otvorio je fitness klub Gibi Gib, na radost svih Varaždinaca te zaljubljenika u sport i zdrav život. Gibi Gib je pokrenula poznata sportska obitelj Kovač, koja se nakon Zagreba vraća ponovno u Varaždin, a svi zainteresirani mogu posjetiti Gibi Gib te do utorka besplatno vježbati u njemu.

Ono po čemu je Gibi Gib centar poseban, jest i da će u centru biti moguće raditi više sportova. Bit će organizirani treninzi juda i jiu jitse, koje će voditi prof. Josip Novak, uz asistenciju Lovre i Buge Kovača, državnih prvaka u Judu. Buga Kovač je aktualna prvakinja Hrvatske do 21 godinu, a Lovro je seniorski i juniorski prvak, pa će svi zainteresirani za Judo i Jiu-jitsu imati stručno vodstvo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Centar je podijeljen na tri dijela, jedan u kojem će se raditi kontaktni sportovi, drugi u kojem će se raditi sportovi s reketom te treći u kojem će se raditi pravi funkcionalni trening.

U centru će se igrati i stolni tenis i badminton, sve popularniji sportovi za rekreaciju, a centar ima i squash dvoranu. Asistent u sportovima s reketom bit će još jedan član obitelji, Borna Kovač, naš poznati stolnotenisač, koji trenutno igra u Nizozemskoj ligi. Borna je inače viši sportski trener, a iza sebe ima cijeli niz titula državnih prvaka, bio je i europski kadetski prvak.

Gibi Gib će naravno imati i svoju 'wellness' zonu, sa finskom saunom. Bit će i nekoliko masažnih mjesta, a masaže će provoditi varaždinski studio Aromavita, koji su Varaždinci već odavno prepoznali. Za one željne lijepog tena bit će tu i dva solarija. Wellnes zona upotpunjena je i protein barom, u kojem će članovi kluba moći i popiti kavu za razbuđivanje i probati proteinske napitke.

U centru će krenuti i sa Zumbom, odnosno Flo Danceom, koji će boditi Zrinka Čić, poznata instruktorica iz Varaždina.

Što se tiče 'hard-core' fitnessa, bit će organizirane i vježbe powerliftinga, a njih će voditi prof. Mario Starek. Radi se o sve popularnijem sportu, u kojem se radi na Bench-pressu (potisak s klupe), čučanj i mrtvo dizanje. A od 2017. ulazi u redovno članstvo HOO-a. Mario Starek je stručnjak specijalist za trzaj i nabačaj.

I treninzi klasičnog Body Buildinga raditi će se u Gibi Gibu, a vodit će ih Doron Hlobik, viši sportski trener, aktivni natjecatelj i nutricionist.

U centru, koji se prostire na površini od 1000 kvadrata, bit će i šest traka za trčanje, šest orbitrekova, šest bicikala, spinning bicikala, i sve ostale fitness sprave, poput recimo Synergy 360.

Centar Gibbi Gib otvorio je svoja vrata ove subote, 28 siječnja, a svi zainteresirani mogu posjetiti centar na Danima otvorenih vrata, isprobati kako je vježbati, i koje su mogućnosti besplatno do utorka, 31. siječnja. Službeno otvorenje centra bit će u srijedu (1. veljače) u 17 sati.

Sve detaljnije informacije, predbilježbe za grupne sportove i ostalo, saznajte u Gibi Gib centru u Miškininoj 53, svakim danom od 7 do 22 sata, subotom od 8 do 21 te nedjeljom od 10 do 17 sati. Informirati se možete i putem Facebookaweb stranice ili telefonski na 042/717-625.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci