Gradska vrtlarija Parkova – nezaobilazno mjesto za svakog vrtlara

Ljubitelji prirode i vrtlari s nestrpljenjem su ispratili dugu i hladnu zimu te pripremili svoja dvorišta i vrtove za proljetnu sadnju cvijeća, povrća i ukrasnog bilja. Proljeće, simbol buđenja usnule prirode iz dubokog zimskog sna, dočekalo nas je s različitim oblicima i žarkim bojama prvog proljetnog cvijeća, koje svojim profinjenim mirisima mazi ljudska osjetila njuha.

Godinama prepoznata kao mjesto na kojem i najzahtjevniji kupac može pronaći kvalitetno bilje za uređenje svoje zelene oaze po najpovoljnijim cijenama u okolici, Gradska vrtlarija Parkova d.d. spremno vas je dočekala I ovoga proljeća. Novopreuređeni prostor u centru Varaždina nudi široki asortiman bilja i svega potrebnog za vaše vrtlarenje. Na adresi Gustava Krkleca 1 možete pronaći vrećice sjemenja raznih vrsta povrća, cvijeća te začinskog bilja, veliki izbor lukovica za proljetnu sadnju, supstrate za sadnju, kako univerzalne tako i one namjenske, namjenska tekuća i kruta gnojiva, tegle te sitni alat potreban za pouzdano vrtlarenje.

Gradska vrtlarija Parkova omogućava vam daleko najveći i najkvalitetniji izbor biljnih sadnica u okolici. U ponudi se nalaze sadnice sezonskog cvijeća, raznovrsne trajnice, ukrasne trave, začini, agrumi, ukrasni cvatući grmovi, drveća, oblikovani grmovi i drveća- topiari.

S obzirom na osviještenost Parkova u pogledu očuvanja prirode, u ponudi Gradske vrtlarije pripremili su i proizvode za prihranu bilja bazirane isključivo na organskoj bazi i bez dodanih kemikalija, pripravke za otpornost biljaka i odbijanje štetnika pripremljenih po homeopatskoj recepturi. Novost u ponudi su i supstrati za sjetvu i sadnju na bazi kokosovih vlakana, također bez dodatka kemijskih supstanci.

Gradska vrtlarija svoju ponudu unaprjeđuje svake sezone i prilagođava se različitim zahtjevima kupac. Najdragocjenije što možete dobiti u Parkovima su besplatni savjeti iskusnih vrtlara i bilje iz domaćeg uzgoja, prilagođeno našim klimatskim uvjetima.

Radno vrijeme vrtlarije je radnim danom od 7 do 18 sati, subotom od 7 do 13 sati. Sve što uložimo za dobrobit prirode ona nam višestruko vraća. Stoga, slavite proljeće, živite proljeće! Posjetite Gradsku vrtlariju Parkova i pronađite sve što vam treba za vrt i oplemenite našu Zemlju novim biljkama!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije