Promo

PREDIZBORNA ŠUTNJA u Varaždinu protekla slasno u znaku Kudelić mesnica

PREDIZBORNA ŠUTNJA u Varaždinu protekla slasno u znaku Kudelić mesnica

Lijep prekrasan varaždinski dan okupan suncem, iako obavijen predizbornom šutnjom, zbog koje su nas malo gledali ispod oka ne radimo li slučajno 'ne daj bože' stranački PR, protekao je u subotu u znaku predstavljanja mesnih prerađevina mesnice Kudelić.

Prvo, a gdje drugdje, na licu mjesta ispred mesnice Kudelić u varaždinskoj Zagrebačkoj ulici iza Hotela Turist ili malo dalje od Konzuma (ne, ne prodaju se naši proizvodi tamo, iako nas ima u varaždinskom kraju od Kitroa do malog samoposlužnog dućana).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Isprva nedoumica, ali kako su se naše ljupke hostese približavale ljudima, logo Kudelić otvorio je osmijeh. U tren smo odradili degustaciju sa slučajnim prolaznicima i predstavili domaće salame i mesne prerađevine u prvom licu marketinga - iz plate u usta.

U centru Varaždina smo Varaždince osvojili na prvi griz.

Kako je bilo pogledajte u galeriji fotografija u nastavku. A kakav okus imaju naše domaće salame, meso i mesne prerađevine - navratite do mesnice u Varaždinu (Zagrebačka 12) i Novom Marofu (Zagrebačka bb) i uvjerite se zašto vele - provjereno dobro je, od Kudelića je.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci