Promo

FOTO Teambuilding: Varaždinski.hr, eMedjimurje i Putoholičari u Accredo centru

FOTO Teambuilding: Varaždinski.hr, eMedjimurje i Putoholičari u Accredo centru

Teambuilding kao aktivnost kojom se razvija veći osjećaj za suradnju među kolegama odavno pokazuje velike uspjehe, a u to su se na svojoj koži uvjerili i članovi užih redakcija sestrinskih elektroničkih medija eMedjimurje, Varaždinski.hr i Putoholičari u Accredo Centru u Zasadbregu, nedaleko od Čakovca.

Nakon toplog i prijateljskog dočeka od strane naših domaćina iz Accredo Centra te pokoje pošalice, došao je red na ozbiljnije i teže riječi poput networkinga i analiza početaka svih prisutnih medija, njihov razvoj i željeni put za budućnost, a ujedno je to bila i prilika da se svi bolje upoznaju, otkriju nešto o sebi, ali i daju svoje viđenje o smjeru u kojem ide pojedini medij te kako postati bolji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izrazito topao dan je skratio bitne teme, a time je stigao i red na zabavni dio, onaj kojem su se svi najviše i veselili, kako bi mogli iskazati svoje militantne sklonosti.

Zahvaljujući stručnom vodstvu ekipe iz Accredo Centra i pažljivom slušanju uputa, cijelo poslijepodne je prošlo u dogovorima oko taktike napada na protivnike, trčanju šumom, skrivanjem iza prepreka i stotinama raspršenih kuglica s bojom te velikim osmijesima na licima svih prisutnih.

Podijeljeni u tri tima, svaki u pripadajućim maskirnim bojama i pod punim 'naoružanjem' spremno smo se upustili u odlazak u šumu, gdje ih je dočekao veliki paintball poligon, ali i još koja doza ozbiljnosti. Ne samo zato što smo izgubili jednog 'ratnika' po putu do šume zbog ozljede, već jer se prije zabave trebalo pobrinuti za sigurnost svih prisutnih.

Možda smo putem izgubili i poneki dio vlastite opreme za snimanje, ali to nas nije zaustavilo u druženju uz ugodne razgovore i prepričavanje zgoda s terena i putovanja do dugo u noć, kada je ipak došlo vrijeme za rastanak. Jer sutra se opet radi, kod nas u novinarstvu ne postoje slobodni dani.

I na kraju, bilo bi nepošteno ne istaknuti da je u šumskim borbama apsolutnu dominaciju pokazao 'tim broj 2', ubojita kombinacija eMedjimurja, Putoholičara i Varaždinskog.hr.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci