Promo

FOTO MESNICA KUDELIĆ Posjetitelji Špancirfesta uživali uz proizvode iz ponude

FOTO MESNICA KUDELIĆ Posjetitelji Špancirfesta uživali uz proizvode iz ponude

Mesnica Kudelić sa 25 godina dugom tradicijom rada, prepoznatljivosti i vlastitim širokim asortimanom preko sto vrsta mesnatih i suhomesnatih proizvoda distribuira svoje proizvode diljem države te dvanaest vlastitih poslovnica, a priliku za iskušati raznovrsnu ponudu iz asortimana dobili su i svi posjetitelji Špancirfesta.

Lijep i sunčan dan bio je idealan za pokazati špancirerima bogatu ponudu iz Mesnice Kudelić, a ukoliko ste na ulicama Varaždina zatekli dvije ljupke djevojke s prekrasnom platom raznovrsnih suhomesnatih proizvoda, onda ste se zasigurno i sami uvjerili u kvalitetu proizvoda. Plate su vrlo brzo ostale prazne, što je jasan pokazatelj kako je ovakvim delicijama nemoguće odoljeti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Već nakon prvog griza, mnogima se protegao osmijeh preko lica, a brojni su odmah i upitali gdje su proizvodi dostupni za kupnju. Za sve one koji još nisu posjetili Mesnicu Kudelić, preporučamo da to učine čim prije, jer će im nepca biti zahvalna.

 

Pojedini proizvodi iz asortimana dostupni su u dućanima Kitro, dok prave domaće proizvode Mesnice Kudelić u Varaždinskoj županiji pronađite u njihovim vlastitim poslovnicama u Varaždinu (Zagrebačka 12) i Novom Marofu (Zagrebačka bb), a kako je bilo jučer na ulicama Varaždina pogledajte na fotografijama koje smo snimili.

Mesnica Kudelić

Varaždin
Zagrebačka 12, Varaždin
Tel.: 042/209-282

Novi Marof
Zagrebačka bb, 42220, Novi Marof
Tel.: 042 205 148

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci