Promo

AUTOMOBIL LONČAR Prekrasna nova vozila Peugeot privlače poglede na Špancirfestu

AUTOMOBIL LONČAR Prekrasna nova vozila Peugeot privlače poglede na Špancirfestu

Špancirfest je nemoguće zamisliti u bilo kojem drugom okruženju, osim povijesne jezgre Varaždina, stoga su se Automobil Lončar stopili sa šarenilom ulica te izložili najnovije Peugeotove ljepotane u Gajevojoj ulici za cijelo vrijeme trajanja festivala.

Peugeotovi limeni ljubimci izloženi su cijelog dana na jednoj od najprometnijih ulica na Špancirfestu, tako da gotovo nitko ne može barem na kratko zastati i diviti se ljepoti linija koje krase sve Peugeot modele. SUV, hatchback ili limuzina, sasvim nevažno, jer svaki od ovih ljepotana na četiri kotača naprosto zove da sjednete iza upravljača i barem na kratko otputujete u mislima miljama daleko, zamišljajući se za volanom jednog od Peugeot modela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Automobili posebno dolaze do izražaja u večernjim satima, kada obasjani svjetlošću reflektora pokazuju svu svoju čar prolaznicima, a ako ste se ovih dana zatekli u blizini štanda Automobil Lončar, zasigurno znate o čemu pričamo.

Također, večernji sati su vrijeme kada zabava stupa u prvi plan na štandu Automobila Lončar, jer su organizatori spremili i poseban glazbeni program, pa su tako svi koji su se zatekli ovog četvrtka na izložbenom prostoru Automobila Lončar imali prilike za uživati uz akustičnu svirku u izvedbi lokalnog sastava Fakustix.

Sve izložene automobile možete razgledati za cijelo vrijeme trajanja Špancirfesta na početku Gajeve ulice, a ukoliko pomislite na kupnju novog automobila, ljubazni i stručni zaposlenici će vam pomoći u odabiru i modelu financiranja, kao i sa svim vašim upitima o modelima i tehničkim karakteristikama vozila iz ponude.

Sve modele vozila iz ponude i dodatne informacije možete pronaći i na njihovoj internet ili Facebook stranici, gdje možete i pratiti sve novosti iz Automobila Lončar.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci