Promo

POKLANJAMO Restoran Raj poklanja gablec čitateljima Varaždinskog.hr!

POKLANJAMO Restoran Raj poklanja gablec čitateljima Varaždinskog.hr!

U samom centru grada Varaždina smješten je restoran Raj. Osvježeni interijer nudi 80 sjedećih mjesta, a uređen je u pivničkom stilu koji stvara toplu, domaćinsku atmosferu.

Osim novosti u uređenju, nova je i gastro ponuda. Ponuda hrane je obogaćena novim, prigodnim jelima i snackovima, a ponuda pića je brojnija no ikad, pa vas očekuje s čak 30 vrsta piva i isto toliko vrsta domaćih voćnih rakija i likera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nisu zaboravili ni one koji samo traže kratki predah od svakodnevnih obveza: uz toplu kavu i slatki desert u trenu ćete zaboraviti na sve brige. Za šetače i prolaznike u restoranu se nudi i ponuda dnevnih jela, a njihova ponuda domaćih kolača i peciva dostupna je i za narudžbu za van.

>> RESTORAN RAJ Ove jeseni uživajte uz 'rajsku' ponudu slanih i slatkih jela

Ako ste se zasitili klasičnih gableca, raznih dostava i nemaštovite hrane, restoran Raj vam nudi bijeg od svakodnevnih loših gableca svojom ponudom domaćih i tradicionalnih jela spravljenih na moderan način, uz korištenje samo najkvalitetnijih namirnica. Odvedite kolege s posla na gablec kakav još nisu probali, a u hrani možete uživati i na prekrasnoj terasi ili u prekrasno uređenom interijeru restorana. 

U ovom tjednu čekaju vas tako fileki, zeleni rižoto s teletinom, grah varivo s kobasicom, mlinci na varaždinski, lignje na pariški uz koje dolaze pomfrit i tartar umak, kuhani svinjski lokoti u kiseloj repi, vidovečka sarma i pire krumpir, vinski gulaš s noklecima, pohani sir u sezamu u kombinaciji s pomfritom i tartar umakom te pastrva sa žara uz dalmatinsku garnituru. 

Ponuda gableca u restoranu Raj dostupna je svakog dana od ponedjeljka do petka od 9:30 sati do 13:30 sati, a cjelokupnu ponudu dnevnih jela potražite ovdje. Svratite u restoran Raj i uživajte u dobroj hrani i dobrom društvu. Za dodatne informacije i rezervacije javite se na broj telefona 042/213 146 ili putem emaila na [email protected].

Restoran Raj i Varaždinski.hr vam poklanjaju gablec!

U suradnji s restoranom Raj poklanjamo jednoj najsretnijoj osobi dva gableca! Sve što trebate je u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici ostaviti svoje ime i prezime, a mi ćemo u petak, 20. listopada, u popodnevnim satima, putem aplikacije Woobox izabrati jednog najsretnijeg čitatelja koji osvaja gablec za dvoje! Sretno!

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci