Promo

HOTEL ORION I Varaždinski.hr vam poklanjaju ručak za dvije osobe!

HOTEL ORION I Varaždinski.hr vam poklanjaju ručak za dvije osobe!

U idiličnom okruženju, na cesti Ivanec – Klenovnik, smjestio se Hotel Orion, koji osim hotelskog smještaja, ima i odličan restoran, ali i idealno je mjesto za održavanje vjenčanja, odnosno raznih drugih svečanosti, banketa, poslovnih sastanaka, kao i za gablec, ako ste u blizini.

>> HOTEL ORION Provjerite ovu odličnu gastro destinaciju, idealnu za sve svečanosti

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hotel Orion smješten je uz glavnu cestu Ivanec – Klenovnik, od Ivanca je udaljen 2 km, od Klenovnika 3, a od Varaždina i Trakošćana 20 km.

Uz bogatu gastronomsku ponudu i širok asortiman pića svakodnevno se nude raznovrsna gotova jela, tradicionalna jela, jela od mesa i ribe, pizze, kao i maštoviti specijaliteti kuće vrlo prihvatljivim cijenama.

S terase hotela pruža se prekrasan pogled na planinu Ivanščicu i Ravnu goru koju tijekom vikenda pohodi veliki brojplaninara i izletnika željnih ljepote netaknute prirode. Posebna su atrakcija paraglajderi i zmajari.

Svakodnevno i gableci po prihavljivim cijenama

U svakodnevnoj ponudi imaju i odlične gablece, gdje svakodnevno možete birati između tri menija, po vrlo prihvatljivim cijenama. Ovotjedni meni možete pogledati na web stranici Oriona - http://www.hotel-orion.hr/gableci.asp.

Za sve upite, rezervacije i ostalo javite im se putem Facebooka ili weba, odnosno telefona – 042/770-650 ili e-maila [email protected].

Hotel Orion i Varaždinski.hr vam poklanjaju ručak za dvije osobe!

U suradnji s Hotelom Orion, poklanjamo ručak za dvije osobe najsretnijem čitatelju/čitateljici! Sve što trebate je u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom biste željeli podijeliti nagradu i označiti objavu sa 'sviđa mi se', a mi ćemo u petak, 27. listopada, u jutarnjim satima, slučajnim odabirom putem aplikacije Woobox izabrati jednog sretnog dobitnika/dobitnicu koji će uživati u ručku besplatno! Sretno!

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci