Promo

POKLANJAMO Aromavita i Varaždinski.hr poklanjaju čitateljima dvije masaže

POKLANJAMO Aromavita i Varaždinski.hr poklanjaju čitateljima dvije masaže

Užurbani način života, stres kod kuće i na poslu često mogu negativno utjecati na zdravlje osobe. Često nemamo dovoljno vremena za opuštanje i relaksaciju, ali zato je tu Aromavita - salon za masažu, s kojim vam je zdravlje nadohvat ruke.

Na adresi Kurelčeva 5, u Varaždinu, smjestio se salon za masaže Aromavita. Adresu i salon brojni Varaždinci i Međimurci već dugo poznaju, jer se na toj lokaciji nalaze već četiri godine, a uz ranije iskustvo u Ludbregu, Zagrebu i Primoštenu, i dok se upravo otvara i salon u Murskom Središću, sveukupno salon postoji čak osam godina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Masaža je izuzetno bitna, jer osim što se rješavate bolova, odnosno oporavljate od operacija ili ozljeda, činite dobro za cijeli organizam. Masaža tako kožu čini mekšom i sjajnijom, poboljšava krvotok, razgrađuje celutil, smanjuje potkožne masnoće i jastučaste nakupine. Poboljšava se i izmjena tvari, reklaksiraju i toniraju mišići, a jača se i otpornost organizma, čini tijelo lakšim i puni ga energijom.

Sve to, zasigurno su više nego dovoljni razlozi za posjet salonu za masažu Aromavita. Aromavita se vrlo ozbiljno bavi medicinskom masažom, a u svojem timu imaju zaposlene profesionalne fizioterapeute i fizoterapeutkinje te maserke iz varaždinskog i međimurskog kraja.

Aromavita poklanja 2*1 medicinsku masažu

Čitateljima Varaždinskog.hr salon za masažu Aromavita poklanja 2*1 tretmana medicinske masaže. Sve što trebate je polajkati FB stranicu salona https://www.facebook.com/aromavitavarazdin/, označiti ovu objavu na našoj Facebook stranici sa 'sviđa mi se' te u komentaru ispod objave ostaviti svoje ime i prezime do petka, 17. studenoga, kada ćemo mi u jutanjim satima, slučajnim odabirom, odabrati dva sretna dobitnika koji osvajaju po jednu masažu! Sretno!

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci