Promo

TRAŽE SE radnici na CNC strojevima, Kontrolori, Alatničari, Strojarski tehničari

TRAŽE SE radnici na CNC strojevima, Kontrolori, Alatničari, Strojarski tehničari

Radi popunjavanja i proširenja proizvodnih kapaciteta traže se radnici za rad na CNC glodalicama, CNC obradnim centrima, CNC bohrvercima, Kontrolori (međufazna i završna kontrola proizvoda), Alatničari, Strojarski tehničari, radnici na pripremi strojne obrade (stezanje van stroja), Stručnjak zaštite na radu, zaštite okoliša i zaštite od požara.

Vrsta posla: stalni radni odnos
Mjesto rada: Čakovec (CNC Operateri, CNC Glodači, Kontrolori, Alatničari, Strojarski tehničari, Stručnjak zaštite na radu, zaštite okoliša i zaštite od požara), Lepoglava (CNC Glodači, Bohrverkisti, Alatničari, Radnici na pripremi strojne obrade, Strojarski tehničari)

Zamolbe slati na email adresu ili poštom na adresu firme Kalnička b.b. 40000 Čakovec, a više informacija na Internet stranici

O nama:

Poduzeće TMT d.o.o. obiteljska je firma osnovana je 1989. godine u okviru metalske industrijske grane sjeverne Hrvatske. Poslovni i proizvodni prostori nalaze se na dvije lokacije Čakovec i Lepoglava te danas zapošljavamo 215 djelatnika.

Organizacija je strogo postavljena prema normativima DIN EN ISO 9001:2000 i u potpunosti je usmjerena na ispunjenje potreba i zahtjeva svakog kupca.TMT nudi kupcu kontinuiranu i dugoročnu sigurnost i kvalitetu proizvoda te pravovremenost isporuke.Svim svojim zaposlenicima osiguravaju stalna i redovita primanja, sigurnost te kontinuirano napredovanje, svakome u okviru njegovog poslovnog djelovanja.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.