Promo

TRAŽE SE radnici na CNC strojevima, Kontrolori, Alatničari, Strojarski tehničari

TRAŽE SE radnici na CNC strojevima, Kontrolori, Alatničari, Strojarski tehničari

Radi popunjavanja i proširenja proizvodnih kapaciteta traže se radnici za rad na CNC glodalicama, CNC obradnim centrima, CNC bohrvercima, Kontrolori (međufazna i završna kontrola proizvoda), Alatničari, Strojarski tehničari, radnici na pripremi strojne obrade (stezanje van stroja), Stručnjak zaštite na radu, zaštite okoliša i zaštite od požara.

Vrsta posla: stalni radni odnos
Mjesto rada: Čakovec (CNC Operateri, CNC Glodači, Kontrolori, Alatničari, Strojarski tehničari, Stručnjak zaštite na radu, zaštite okoliša i zaštite od požara), Lepoglava (CNC Glodači, Bohrverkisti, Alatničari, Radnici na pripremi strojne obrade, Strojarski tehničari)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zamolbe slati na email adresu ili poštom na adresu firme Kalnička b.b. 40000 Čakovec, a više informacija na Internet stranici

O nama:

Poduzeće TMT d.o.o. obiteljska je firma osnovana je 1989. godine u okviru metalske industrijske grane sjeverne Hrvatske. Poslovni i proizvodni prostori nalaze se na dvije lokacije Čakovec i Lepoglava te danas zapošljavamo 215 djelatnika.

Organizacija je strogo postavljena prema normativima DIN EN ISO 9001:2000 i u potpunosti je usmjerena na ispunjenje potreba i zahtjeva svakog kupca.



TMT nudi kupcu kontinuiranu i dugoročnu sigurnost i kvalitetu proizvoda te pravovremenost isporuke.



Svim svojim zaposlenicima osiguravaju stalna i redovita primanja, sigurnost te kontinuirano napredovanje, svakome u okviru njegovog poslovnog djelovanja.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci