Promo

Novi trend u Aerobic fitness centru 'Tanja' – vježbanje s bubnjarskim palicama

Novi trend u Aerobic fitness centru 'Tanja' – vježbanje s bubnjarskim palicama

Aerobic fitness centar 'Tanja', vlasnice Tatjane Ostović-Šlehta, profesorice tjelesne i zdravstvene kulture, postoji već desetu godinu i poznat je brojnim Varaždinkama koje su upravo ovdje pronašle neki program koji će ih dovesti u formu.

Uvođenje noviteta uz već standardne programe sastavni je dio prepoznatljivosti, pa tako od ove godine možete uživati u najnovijem svjetskom trendu 'POUND – workout'.

O čemu se zapravo radi?

POUND workout je trenutačno najpopularniji svjetski fitness trening za cijelo tijelo koji pokretima bubnjanja objedinjuje Cardio vježbe, vježbe za kondiciju i snagu zajedno sa pokretima yoge i pilatesa uporabom bubnjarskih štapića. Pogodnosti su brojne - poboljšava ritmičnost, koordinaciju, brzinu, agilnost, izdržljivost te oblikuje lijepe izdužene mišiće.

Dodamo li tome izuzetnu aktivaciju mišića trupa kroz pokrete bubnjanja koji pokreću cijelo tijelo, znatno pospješujemo sagorijevanje kalorija te aktivaciju velikih mišićnih skupina. Jednim treningom sagorjet ćete minimalno 900 kalorija, ojačati mišiće koje inače ne koristite i na zabavan način bubnjanjem doći do željene figure prateći ritam omiljenih pjesama.

Na treningu vas čekaju žestoka gazba, bubnjarski štapići i strunjače, licencirana i inspirativna voditeljica, a vi samo trebate dobru volju.

Osim ovog programa jedinstveni su i grupni Pump trening (Funkcionalni trening), gdje ćete uz pomoć slobodnih utega i bučica brzo postići rezultate. Samo ovdje postoji i grupa Vođeni fitness na spravama, gdje je cijeli trening s vama trener koji vas vodi kroz trening, određuje opterećenje, kreira dodatne vježbe – kao da radite s privatnim trenerom.

Trbuh&Guza&Noge light program je niskog intenziteta, pogodan je za one koji koji iz nekog razloga ne mogu podnijeti visoka opterećenja, primjerice one koji tek počinju s vježbanjem ili mlade majke, inspiriran Pilatesom i Yogom. Suprotan je od HARD programa, gdje su granice podignute znatno više.

Osim fitness sprava u prostranoj dvorani kako bi treninzi bili što efektivniji i inspirativniji na treninzima se koristi mnoštvo rekvizita – Pump utezi, bučice, opterećenja za noge, male lopte, Pilates rings, mini – bands, štapovi…

Dobra atmosfera, glazba, stručni voditelji, raznovrsni treninzi motivirat će vas da se ponovno vratite unatoč naporu i znoju. Aerobic fitness centar 'Tanja' djeluje na nogometnom stadionu Varteks.

Cijene:

> 180 kn - dva dolaska tjedno

> 220 kn - tri dolaska tjedno

> 280 kn - neograničen broj dolazaka

Članarina se naplaćuje od datuma do datuma.

U Aerobic fitness centru 'Tanja', trenutno traje i Božićna akcija, za sve koji se još nisu odlučili početi vježbati. 

Tromjesečna članarina za siječanj, veljaču i ožujak 2018. tako je značajno snižena:

> 400 kn - 2 dolaska tjedno

> 500 kn - tri dolaska tjedno

> 600 kn - neograničen broj dolazaka

Uplata odabrane akcijske članarine do 20.12.2017. Programe uvijek možete slobodno doći isprobati i odabrati najbolje!

Sve dodatne informacije o programima, terminima, cijenama i svim novostima možete potražiti i na njihovoj Facebook stranici ili telefonski na 091/235-91 53 odnosno putem e-maila na tanjafit@gmail.com.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.