Promo

PROSINAC NA CERINAMA Kupanje uz film 'Moj prijatelj Willy' i Zimske bazezancije

PROSINAC NA CERINAMA Kupanje uz film 'Moj prijatelj Willy' i Zimske bazezancije

Gradski bazeni Cerine pripremili su tijekom prosinca i siječnja mnoga iznenađenja. Svoje najmilije možete odvesti na cjelodnevno kupanje uz projekciju filma na vodi ili svoje klince i klinceze možete odvesti na već poznate Zimske bazezancije. 

Provedite obiteljski dan na bazenima Cerine u nedjelju, 10. prosinca u ugodnoj atmosferi uz projekciju filma na vodi, a u tu cijenu je uključeno i cjelodnevno kupanje.

Kino na vodi donosi vam obiteljsku avanturu 'Moj prijatelj Willy' s početkom u 17 sati. Priču o čarobnom prijateljstvu dvanaestogodišnjeg dječaka i tri tone teškog kita ubojice.

Radi se o avanturi koju nikad nećete zaboraviti. 'Moj prijatelj Willy' osvojio je sedam nagrada, među kojima i MTV-jevu nagradu za najbolju filmsku pjesmu 'Will You Be There' u izvedbi Michaela Jacksona.

Povedite bolje polovice, mame, tate, klince, klinceze i uživajte zajedno na zračnim madracima uz obiteljsku avanturu.

Od 3. do 5. siječnja 2018. organiziraju već poznate Zimske bazezancije za djecu od 6 do 15 godina. Radionica je osmišlejna za plivače i poluplivače s početkom u 10 te će trajati sve do 13 sati.

Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.

Aquatrack poligon ovaj put dolazi sa još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje. Oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade partnera ovog projekta - Podravke i Wibita dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imat će priliku dokazati se u različitim igrama te šta je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima.

Pozvani su svi klinci i klinceze na Zimske bazezancije. Prijave traju do 31. prosinca 2017., a svoju prijavnicu možete podići na recepciji bazena ili se prijaviti na broj telefona 048/240-570.

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.