Promo

Aerobic fitness centar Tanja i Varaždinski.hr vam poklanjaju besplatno vježbanje

Aerobic fitness centar Tanja i Varaždinski.hr vam poklanjaju besplatno vježbanje

Aerobic fitness centar 'Tanja', vlasnice Tatjane Ostović-Šlehta, profesorice tjelesne i zdravstvene kulture, postoji već desetu godinu i poznat je brojnim Varaždinkama koje su upravo ovdje pronašle neki program koji će ih dovesti u formu.

>> Novi trend u Aerobic fitness centru 'Tanja' – vježbanje s bubnjarskim palicama

Uvođenje noviteta uz već standardne programe sastavni je dio prepoznatljivosti, pa tako od ove godine možete uživati u najnovijem svjetskom trendu 'POUND – workout'.

POUND workout je trenutačno najpopularniji svjetski fitness trening za cijelo tijelo koji pokretima bubnjanja objedinjuje Cardio vježbe, vježbe za kondiciju i snagu zajedno sa pokretima yoge i pilatesa uporabom bubnjarskih štapića. Pogodnosti su brojne - poboljšava ritmičnost, koordinaciju, brzinu, agilnost, izdržljivost te oblikuje lijepe izdužene mišiće.

Na treningu vas čekaju žestoka gazba, bubnjarski štapići i strunjače, licencirana i inspirativna voditeljica, a vi samo trebate dobru volju. Osim fitness sprava u prostranoj dvorani kako bi treninzi bili što efektivniji i inspirativniji na treninzima se koristi mnoštvo rekvizita – Pump utezi, bučice, opterećenja za noge, male lopte, Pilates rings, mini – bands, štapovi…

Dobra atmosfera, glazba, stručni voditelji, raznovrsni treninzi motivirat će vas da se ponovno vratite unatoč naporu i znoju. Aerobic fitness centar 'Tanja' djeluje na nogometnom stadionu Varteks.

Cijene:

> 180 kn - dva dolaska tjedno

> 220 kn - tri dolaska tjedno

> 280 kn - neograničen broj dolazaka

Članarina se naplaćuje od datuma do datuma.

U Aerobic fitness centru 'Tanja', trenutno traje i Božićna akcija, za sve koji se još nisu odlučili početi vježbati. 

Tromjesečna članarina za siječanj, veljaču i ožujak 2018. tako je značajno snižena:

> 400 kn - 2 dolaska tjedno

> 500 kn - tri dolaska tjedno

> 600 kn - neograničen broj dolazaka

Uplata odabrane akcijske članarine do 20.12.2017. Programe uvijek možete slobodno doći isprobati i odabrati najbolje!

Sve dodatne informacije o programima, terminima, cijenama i svim novostima možete potražiti i na njihovoj Facebook stranici ili telefonski na 091/235-91 53 odnosno putem e-maila natanjafit@gmail.com.

Aerobic fitness centar Tanja i Varaždinski.hr vas nagrađuju!

U suradnji s Aerobic fitness centrom Tanja nagrađujemo dvoje sretnih čitatelja mjesečnim vježbanjem gratis te jedan 'specizal prize', tri mjeseca vježbanja gratis. Sve što trebate je označiti ovu objavu na našoj Facebook stranici sa 'sviđa mi se' te u komentaru ostaviti svoje ime i prezime, a mi ćemo u srijedu, 13. prosinca, u jutarnjim satima izvući sretne dobitnike slučajnim odabirom. Sretno!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.