Promo

WHISKY MEETS MEAT Vrhunski gastro doživljaj u petak u Maraschino Craft Baru

WHISKY MEETS MEAT Vrhunski gastro doživljaj u petak u Maraschino Craft Baru

Maraschino Craft Bar u petak priprema vrhunski gastro doživljaj – Whisky Meets Meat! Odlučili su najbolje svjetske viskije, ginove, likere, tequille i ostala žestoka pića konačno dovesti i u Varaždin.  Moći ćete probati jedno od preko 100 vrsta žestokih pića koja su dopremili iz cijele Europe, Azije, Sjeverne i Južne Amerike. Budući da uz kvalitetno piće najbolje paše kvalitetni odrezak, Rešetka by Đurina Hiža donosi samo najbolje od najboljeg.

Za vas su spremili tri vrste odreska koja u tri slijeda možete probati na Whisky meets meat u petak, 22.12. s početkom u 20 sati. U prvom slijedu nam nepce mazi Porterhouse American Style steak, dok ga u drugom slijedu nadopunjava marinirani Rib steak. Treći slijed rezerviran je za posebnu poslasticu – New York strip steak mariniran u burbonu. Uz svaki slijed majstori iz Rešetke pripremili su vam i domaće, ručno rađeno pecivo (baguette i hot cross bun) te cole slaw salatu. Odresci će biti pečeni na licu mjesta i to medium rare.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena prvog slijeda je 80 kuna, drugog 60, dok je treći 70 kuna. Za prave znalce i mesoljupce osigurali smo i odličan popust – ukoliko naručite sva tri slijeda, ukupna cijena iznosi 150 kuna!

A za puni doživljaj potrebna je i glazba. Za to će se pobrinuti majstori, Zack Dust i to u pratnji Rajka Puclina na klaviru. Njihova 'Americana', country, blues, soul, sjest će ko 'as na desetku' na Whisky i Steak.

Organizatori pozivaju da odaberete piće koje vam najbolje odgovara, kušajte najfinije meso, ali najbitnije – zabavite se. Rezervirajte svoje mjesto na ovom gastro doživljaju i poklonite si najbolji poklon za Božić!

ROMO

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!