Promo

LIFECLASS Terme Sveti Martin bogatije za čak 3 nova standarda!

LIFECLASS Terme Sveti Martin bogatije za čak 3 nova standarda!

Osim što su generator kontinentalnog turizma u Međimurskoj županiji i okolici, LifeClass Terme Sveti Martin odsad su ponosne i na činjenicu da već usvojenim standardima mogu dodati i Meetings, Congress i Bike Hotel standarde.

Iako su Terme Sveti Martin najpoznatije po nedavno renoviranom kupališnom kompleksu unutarnjih bazena The Temple of Life i vanjskom Aquaparku, sam resort pruža mnogo više.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što posjetiteljima kontinuirano predstavljaju usvojene novitete iz zdravstvenog turizma, popisu se odsad mogu nadodati još tri standarda.

Bike, Congress i Meetings Hotel

Hotel Spa Golfer 4* prvi je hotel u kontinentalnoj Hrvatskoj koji je usvojio standard Bike Hotel. Time se posjetiteljima jamči visoki stupanj kvalitete usluge, a osigurana je i bogata biciklistička infrastruktura uz čak 700 kilometara uređenih biciklističkih staza. Slogan Termi „Svijet zdravih užitaka“ ovime dobiva još jednu potvrdu u nizu i poziva na zdrav način života uz aktivni odmor u najsjevernijoj hrvatskoj županiji.

Uz Bike Hotel, Terme su usvojile još dva dodatna standarda: Meetings Hotel i Congress Hotel. Što to zapravo znači za krajnje korisnike objasnila je direktorica hotelskih operacija Jelena Berečić: „Posebni standardi koje smo dobili daju i nama, a i gostima jednu dobru informaciju.

Nama je to potvrda da je sve što smo do sad radili po pitanju stvaranja kvalitete za kongresne goste, a isto tako i za naše bicikliste, preraslo u kvalitetan proizvod i uslugu koja je na kraju i prepoznata i nagrađena posebnim standardima. Gostima je to prepoznatljiv pečat kvalitete jer znaju da su sigurni u našim rukama i da će dobiti visok nivo usluge. Velika nam je čast što smo prvi u Hrvatskoj dobili posebni standard za Bike hotel jer je to stavka na kojoj gradimo našu priču aktivnosti i zdravog života.“

Ovime se zaokružuje cjelokupna ponuda – gastronomija, wellness, zdravstveni, kongresni, kupališni i sportski turizam nalaze se u jednoj jedinoj točci – LifeClass Termama Sveti Martin.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci