Fitness centar Gibi Gib slavi prvi rođendan i nudi brojne akcije i pogodnosti

Fitness centar Gibi Gib 1. veljače slavi svoj prvi rođendan, a dobra vijest za sve članove, i one koji tek razmišljaju o tome kako to postati jest i da su pripremljene i dodatne akcije za prvu ‘svijećicu’. Siječanj i veljača je idealno vrijeme za sve one, koji žele svoje tijelo (i duh) dovesti u formu nakon zimskog sna i ‘napornih’ blagdana.

Gibi Gib otvoren je prije godinu dana, u Miškininoj 53 u Varaždinu (prostor Kitro Varaždin), a radi se o vrhunski opremljenom prostoru veličine 900 kvadrata, gdje se teretana prostire na čak 600 kvadratnih metara. Uz teretanu je osiguran i parking. Centar radi svakim danom od 6.30 do 22 sata, subotom od 8 do 21, a nedjeljom od 10 do 20 sati.

i

U godinu dana afimirali su se kao jedno od središnjim mjesta za vježbanje i treniranje.

– Zadovoljni smo s radom, potrudili smo se dati brojne sadržaje koje ljude zanimaju, i broj članova nam je potvrda da smo u tome uspjeli. Trudimo se prilagoditi novim trendovima, konstantno ulažemo u nove sprave, tehnologije, a educiraju se i naši treneri i stručni voditelji – kazao nam je Krešo Kovač, koji sa svojom obitelji vodi centar.

Osim teretane, svakako vrijedi izdvojiti i brojne dodatne opcije i mogućnosti, pogodnosti za treniranje u Gibi Gibu. To je mogućnost igranja squasha i stolnog tenisa, koji su postali vrlo popularni način rekreacije i treniranja.

Mogući su i grupni treninzi poput Step aerobika, Zumbe, tu je i vođeni Funkcionalni trening i Total body workout. Posebnost u centru svakako je i činjenica da centar posjeduje saunu (finsku) i solarij, a organizirane su i neizostavne masaže.

U klubu djeluje i Powerlifting klub Gibi Gib, a posebno su ponosni na Svena Stanistavljevića, mladog Varaždinca koji je postao nedavno i državni rekorder u bench pressu, a powerlifting je sve popularniji sport. Karolina Košić, Dorotea Lovrenčić i Petra Fišter sa svojim trenerom Matijom Videcom u Gibi Gibu treniraju discipline body building i body fitness.

U centru treniraju i brojni poznati varaždinski sportaši pa tako često možete vidjeti Istoka Rodeša odnosno Tanju Perec. Osim njih teretanu posjećuje i još jedan varaždinski olimpijac Kristijan Đurasek, profesionalni biciklist, a tu su i Jurica Kavran te Tihana Vusić, koji se bave sportskim plesom.

I rukometaši GRK Varaždina 1930 dolaze u Gibi Gib na treninge, kada nisu u dvorani. Naravno, tu su i stolnotenisači, a nedavno je u centru bila i Tian Yuan sa svojom ekipom Dr. Časl, koja igra u Ligi prvaka. Od stolnotenistača tu je naravno i Borna Kovač, kao domaćin.

U Gibi Gibu trenira i trofejna varaždinska paraolimpijka Helena Dretar Karić, a s njom i Milan Špalj te Zoran Križanec, također ‘pingićari’.

Povodom dođendana organizira se Gym Night Fever, atraktivno vježbanje pod disko reflektorima. Sve to uz besplatne proteinske shakeove koji će se miksati u protein baru Gibi Giba.

Osim toga, akcijske cijene od 01.02. do 04.02. vrijede i za Solarij (ergoline) – 2 kn / minuta, a popusti od čak 50% vrijede na saunu i masaže. Ova ponuda vrijedi samo za aktivne članove.

Što se tiče članarine, ona je moguća već od 120 kuna mjesečno, a možete im se javiti putem telefona (042/717-625, 098 206 379, 098 680 948), e-maila (gibigib.vz@gmail.com) ili putem Facebooka – https://www.facebook.com/gibi.gib.varazdin/

n

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije