Promo

UPOZNAVANJE Dan otvorenih vrata u Gimnaziji Žiger u subotu 17. veljače

UPOZNAVANJE Dan otvorenih vrata u Gimnaziji Žiger u subotu 17. veljače

U današnjem suvremenom svijetu toliko smo toga podesili svojim željama i mogućnostima, da smo ponekad i prešli granice zdravog i dobrog življenja. No možemo li optimizirati školovanje svoje djece? Možemo li im omogućiti da svaki dan provedu u zadovoljstvu, a istovremeno da učinkovito stječu znanja potrebna za cijeli život? Svakako!

U Gimnaziji Žiger postoji izgrađen sustav u kojem se obrazovanje provodi na sustavan način, bez prisile, u pozitivnom radnom okruženju, razvojem različitih vještina, usvajanjem znanja na najbolji mogući način

O tome se možete informirati iz prve ruke od samih profesora i učenika na prijepodnevnom susretu koji se priprema za 17. veljače u Podrumskoj sceni Gimnazije Žiger (Vrazova ulica 37).

Želite li napraviti izolaciju ljudskog DNK? Naučiti koristiti novi alat za grafički dizajn? Želite li se iskazati u kvizu opće kulture i osvojiti malu nagradu ili pak sudjelovati u debati i pokazati svoje govorničke vještine?

Dođite na subotnje druženje u Gimnaziju Žiger, 17. veljače 2018. u 10.00 sati.

- Popijte s nama sok i kavu, razgovarajte s našim profesorima, upoznajte učenike naše škole pitajte ih kako je biti učenikom naše škole. Upoznajte našu gimnaziju, saznajte po čemu smo posebni, koji predmeti su nam omiljeni te zašto nam učenje nije problem - poručuju iz Gimnazije Žiger.

Steći ćete pravu sliku o nama i vidjeti da škola može biti užitak. 

Navratite u Podrumsku scenu Gimnazije Žiger (Vrazova 37), u subotu, 17.02.2018 u 10 sati. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!