Promo

Tjedan pun ljubavi u centru Lumini: Valentinovo i Dani vjenčanja

Tjedan pun ljubavi u centru Lumini: Valentinovo i Dani vjenčanja

Veljača je u trgovački centar Lumini donijela mnoštvo zanimljivih sadržaja nadahnutih ljubavlju. Iako se najviše govori o onima zaljubljenima, ne zanemaruje se ni važnost ljubavi prema sebi.

Obiteljska Lumini srijeda koja pada na samo Valentinovo (u srijedu, 14. veljače) donosi obilje pogodnosti. Uz popuste na nove kolekcije tu su i posebne cijene menija za parove u restoranima Mex i Foodie. Kako bi s malo romantike svoj život mogli začiniti i roditelji, igraonica Twister priprema prigodan program za djecu. Tamo mališani u 17.30 sati mogu zaigrati Malu školu ljubavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni pak koji o ljubavi već mnogo znaju, u subotu i nedjelju, 17. i 18. veljače, u Lumini centru mogu posjetiti Dane vjenčanja. Izlagači će predstaviti mnogobrojne proizvode i usluge za vjenčanja – od fotografskih do slastičarskih.

Zabavno-glazbeni program oba dana počinje u 15 sati. Romantičan će ugođaj donijeti glazbeni nastupi Valentine Geci Koren, Učitelja, ansambla Biškupec te tamburaških sastava Taliri i Špancir. Svoje plesno umijeće pokazat će članovi poznatih varaždinskih plesnih klubova, a na pozornicu će zakoračiti i gosti iznenađenja.

Mladence očekuju i vrijedne nagrade Zlatnih gorica, zlatarnice i srebrnarnice Dominik te drugih. Mladenke svakako trebaju posjetiti Müller gdje je za njih organizirano besplatno savjetovanje i šminkanje.

Posebna poslastica u nedjelju u 18 sati očekuje modne sladokusce. Na modnoj reviji u produkciji Marijane Gregurić prikazat će se najnovije kreacije varaždinskih modnih dizajnerica i salona vjenčanica. Poseban naglasak pritom će biti stavljen na odjeću za najsvečanije trenutke. Među dizajnericama koje će prikazati svoje nove kolekcije u centru Lumini, su obrt Lorella, Melita Kukec, Snježana Radev, Željka Vidović i salon vjenčanica Lidija.

Program će voditi, a nešto i otpjevati Nenad Kumrić Charlie.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci