OTVORENJE H18 Megastore Gaming Arene u Lumini centru

U Varaždinu će se u petak, 9. ožujka 2018. godine, otvoriti nova H18 Megastore Gaming Arena, peta u Hrvatskoj nakon Zagreba, Splita, Šibenika i Osijeka. Novo uređeni prostor na 140 kvadrata nudit će veliki velik izbor IT i gaming opreme, pametnih telefona, printera te računalnih komponenti.

H18 Megastore Gaming Arena bit će smještena u trgovačkom centru Lumini, koji se nalazi u Donjem Knegincu, Ul. Grada Lipika 15. Veliko otvorenje bit će u petak, 9. ožujka s početkom u 10:00 sati. Dosadašnja H18 Megastore trgovina nalazila se je u trgovačkom centru Supernova, a preseljenjem u novi prostor u Lumini centru trgovina će biti bogatija za gaming arenu.

Ovaj prostor od 45 kvadrata opremljen je s 10 vrhunskih HPC gaming računala i instaliranim najnovijih PC igrama kao što su: HearthStone, Overwatch, Counter Strike GO, League of Legends, Fifa 2018 i Pub G.

Prilikom otvorenja, svi posjetitelji imat će mogućnost od 9. do 11. ožujka iskoristiti dodatnih 10% popusta na cijeli asortiman.

Nova H18 Megastore trgovina nudit će cjelokupni asortiman proizvoda: HPC stolna računala, prijenosna i tablet računala, komponente i periferija za računala, Noa i ostali pametni telefoni, Noaline linija proizvoda s dodatnom opremom za mobitele, gaming oprema marke E-blue.

U sklopu trgovine, posjetitelji će pronaći i “gaming kutak” s najnovijim naslovima igrica za PC, Xbox, PlayStation 3 i 4 platformu. Trgovina će nuditi preko 30 modela laptopa svih vodećih proizvođača prijenosnih računala kao što su HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije