PRIMABIRO zapošljava djelatnike svih metalskih struka

Čakovečka tvrtka Primabiro d.o.o. renomirano je ime na području metaloprerađivačke industrije. Tradicija duga 25 godina obilježena je, prije svega, osvajanjem međunarodnog tržišta i poslovnom suradnjom s najvećim europskim tvrtkama.

Osnovana je 1992. godine kao posrednički poslovni ured između međunarodnog tržišta i domaće proizvodnje na području metaloprerađivačke industrije s jednim zaposlenikom i uredom od 10 m2.

Kontinuirani rad te stabilan rast i razvoj omogućili su izravne kontakte s tržištima u Austriji, Njemačkoj, Italiji i Sloveniji. 2004. godine donesena je odluka o specijalizaciji proizvodnje i fokusiranju na program energetike, odnosno proizvodnju transformatorskih kotlova, te o integriranju tvrtke na jednoj lokaciji u Čakovcu na adresi Zrinsko-frankopanska 23. Danas zapošljavamo 320 radnika s kojima smo pouzdan partner renomiranim europskim tvrtkama na području energetike.

Primabiro pridaje maksimalnu pozornost razvoju tehnologija, modernoj organizaciji proizvodnje i kvaliteti proizvoda. Praćenjem trendova na domaćem i međunarodnom tržištu Primabiro u proizvodnju uvodi nove materijale, modernu tehnologiju i ideje te sa svojim stručnjacima nastoji pronaći nove načine kako bi konačni proizvodi – transformatorski kotlovi – zadržali svoju konkuretnost na tržištu. Vodi se briga i o društveno odgovornom poslovanju, poslovnoj etici, zaštiti zdravlja i sigurnosti na radu te zaštiti okoliša.

Sve to ne bi bilo moguće ostvariti bez stručnih te osobno i profesionalno zadovoljnih zaposlenika.

Za nastavljanje trenda rasta Primabiro traži one koji su spremni pridružiti nam se u daljnjim poslovnim poduhvatima. Težimo da svojim zaposlenicima osiguramo rad u poticajnoj poslovnoj okolini koja omogućuje osobni i profesionalni rast, razvoj i napredovanje. Potičemo etičko ponašanje, međusobno poštivanje i timski rad. Mladim ljudima, pripravnicima, nudimo poticajnu poslovnu okolinu za stjecanje novih i relevantnih stručnih znanja u cilju potpunog ostvarenja vlastitih potencijala.

Zapošljavamo motivirane djelatnike spremne za rad u dimaničnoj i izazovnoj poslovnoj okolini slijedećih zvanja i zanimanja:

inženjere strojarstva (VŠS, VSS) i ostalih srodnih struka;

– djelatnike svih metalskih struka: strojarske tehničare, zavarivače, bravare, strojobravare, tokare, CNC operatere te djelatnike ostalih srodnih struka;

lakirere, autolakirere, ličioce i soboslikare;

dizaličare i viljuškariste;

djelatnike ostalih zvanja i zanimanja, kojima nudimo mogućnost osposobljavanja i prekvalifikacije na tražena i deficitarna zanimanja.

Ukoliko ste zainteresirani za rad u dinamičnom proizvodnom poduzeću sa stabilnom pozicijom na tržištu te želite nastaviti svoj profesionalni rast i razvoj, javite nam se životopisom i molbom ili osobno na adresi Zrinsko-frankopanska 23, 40000 Čakovec, putem e-pošte na info@primabiro.hr i m.pongrac@primabiro.hr ili na internet adresi www.primabiro.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije