Promo

PIVNICA MEDONJA Na 12 točionika čeka vas najveći izbor točenih piva u regiji!

PIVNICA MEDONJA Na 12 točionika čeka vas najveći izbor točenih piva u regiji!

Pivnica Medonja već je godinama omiljeno okupljalište najzahtjevnijih pivopija u Varaždinu, jer svakodnevno vas tamo čeka širok izbor piva iz svih krajeva svijeta.

Proteklih tjedana marljivo su radili kako bi dodatno proširili svoju ionako široku ponudu, a posljednji novitet u Medonji su čak 12 novih točionika na kojima će vam svakodnevno nuditi najširi izbor točenih piva u regiji, a sve po cijenama prihvatljivima za svačiji džep.

Na novim točionicima zastupljeni su neki od najjačih svjetskih proizvođača piva poput Budweisera, Paulanera, Carlsberga i Guinnessa, a ljubitelje domaćih craft piva sigurno će razveseliti činjenica da će se na točionicima naći i ponuda najboljih hrvatskih craft pivovara poput Pivovare Medvedgrad te The Garden Brewery.

Povodom St. Patrick'sa, spremili su vam posebnu ponudu točenih piva koju će nuditi cijelog vikenda, a sve po promotivnim cijenama. Na vama je samo da izaberete što ćete prvo probati.

Pivnica Medonja i Varaždinski.hr vas nagrađuju Guinness majicama!

Pivnica Medonja poklanja jednu mušku i jednu žensku Guinness majicu osobama koje u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici u komentaru napišu točan ili najbliži odgovor koliko vrsta piva pivnica Medonja nudi u ponudi. Igramo se do ove nedjelje, 18. ožujka u jutarnjim satima, a dva sretna dobitnika osvajaju po jednu Guinness majicu! Sretno!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.